Spider Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Pół roku temu stanąłem przed wyborem nowej kierownicy w cenie ok 40zł. Nowa kierownica musiała być : prosta ,czarna ,dosyć lekka i mieścić się w wyznaczonych kosztach . Wybór padł na Truvativa XR Flatbar ,przede wszystkim ze wzgledu na wagę i wygląd a także na renomę firmy. Konkurentami Truvativa było kilka modeli zoom'a i kalloy'a. Jednak ustępowały one wagą ,wykonaniem oraz jakościa XR'owi ale były tańsze- kosztowały niecałe 30zł. http://www.veb-company.si/komponente_truva...-FLAT-BLACK.jpg Dane: -długość 580 mm -średnica kiery 25.4 mm -aluminium 6061 podwójnie cieniowane -waga 182g -CENA 39zł Podsumowanie: +Dobra sztywność +akceptowalna waga +niewygórowana cena -trzeba uważać przy zakładaniu osprzętu-farba łatwo sie rysuje. Ogólnie: Dobra kierownica za niewygórowaną cenę,może nie jest to szczyt lekkości ,ale dla średnio-wymagających bedzie ok. OCENA 8/10-za farbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Właśnie dostałem taką kierownicę. Muszę przyznać, że bardzo fajnie wygląda (jeszcze nie testowałem w terenie). -waga 182g Ważyłem swoją kierownicę na dość prymitywnej wadze, ale wyszło około 160g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 ja dzisiaj dostałem ta kierownice, bardzo mi sie podoba, do tego mostek i jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 to wyzej to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Bardzo fajna kierownica ładne ma malowanie tylko jeden minus napisy się ścierają po pewnym czasie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 hm...nie wiem co z nią robisz ale po ponad półrocznym użytkowaniu napisy u mnie są jak nowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominator Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Fajna dosyć kiera ładne napisy no i waga nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja od 3 dni ja uzytkuje, kupilem ja w coolbikezone w Szczecinie za 35 zl, dzisiaj miala chrzest bojowy - wywalilem sie i trzyma sie kupy polecam, mimo zchodzacych napisow i anody przy zakladaniu szpeji na kierownice to moge ja szczerze polecic! za ta kase nic lepszego nie kupi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 aaaa... mam taka... tylko, ze o srednicy 31,8 mm polecam... pozdrawiam, anulkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Używałem dłuższy czas i nie moge złego słowa powiedz... napisać Sprzedałem dziewczynie kumpla i ona zapewnie lata pojeździ. Ja wróciłem do rizera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 To ja się jeszcze pochwalę jak wygląda 31,8 1. 2. Pozdrawiam, anulkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Też mam tą kierownice no i działa .Nie wiem czego wymagać od kierownicy oprócz tego ze ma sie nie połamać i być wzglednie lekka .Ta sie nie złamała a wazyc nie mialem okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 (edytowane) Ja preferuję jednak kierownice profilowane. W zasadzie nic nie mogę zarzucić mojemu Truvativ Riserbar'owi (no może tylko trzeba dosyć uważać przy montażu samej kierownicy i osprzętu bo malowanie nie jest zbyt trwałe). Edytowane 4 Października 2009 przez zahas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 za ta kase nic lepszego nie kupi sie. no to napiszę że swojego Truvativ'a Team'a kupiłem za 50pln. nowego. 31,8x580, 144g... ale to już było-kto szuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi