Skocz do zawartości

[Rower]Giant czy Cube

Morghot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Czy ktoś może mi pomóc wybrać z tych dwóch marek rowerek. Jakie są plusy i minusy Cuba i Gianta. Mam do wyboru Cube LTD Comp i Giant xtc 1 z 2011 roku za ta sama cenę gdzieś 3,6 tys złotych. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam :icon_lol:

Napisano

Czegoś tu nie kumam... Co to za porównanie Giant XTC 1 kosztuje 6699zł a Cube LTD Comp 3599zł...

Zdecydowanie brał bym Gianta bez zastanowienie jeżeli rozważasz tylko te 2 modele.

Napisano

Tez tak myślę ze wezmę Gianta. Jest jakaś promocja na Gianty nie w Polsce i po przeliczeniu na nasze kochane złotówki :icon_wink: kosztuje dosłownie 3,6 tys rower z tego roku, wiec myślę ze chyba nie ma się co zastanawiać tylko brać.

Napisano

Jeżeli masz taką możliwość to bierz póki są tylko pamiętaj o odpowiednim dobraniu rozmiaru ramy. Na 1000% będziesz zadowolony z zakupu jeżeli hardtail Ci odpowiada.

Napisano

Dostępna jest tylko L chyba jak się nie mylę jest to 20 wiec będzie mi pasować mam 183 cm. Tez bylem zdziwiony jak zobaczyłem ta cenę nawet się pytałem czy są z jakimś ubytkiem Pan mi grzecznie odpowiedział ze taka wewnętrzną kampania tych sklepów. Dobra to ja uciekam maja dziś do 18 wiec mam nadzieje ze jeszcze dziś mi się uda kupić :icon_mrgreen:

Napisano

I się stało właśnie zostałem posiadaczem Gianta xtc 1 moja dziewczyna ma teraz konkurencje :icon_wink: Byla ostatnia sztuka wiec troszkę miałem szczecią plus ta cena sam w to nie wierze :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...