chicken002 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam . Ostanio chciałem wymienić w moim suporcie od slx łożyska . Wymiana szła dość gładka gdyby nie to że podczas zdejmowania kołnieża uszkodziłęm go . Wszystko by było dość dobrze gdyby nie to że po załozeniu suportu do roweru a nastepnie założeniu korby korba nie chciał zbytnio dobrze wchodzić wiec wbiłem ją na hama i wtedy uszkodziłem całkiem te plastikowe kołnierze ( patrz foto : http://ifotos.pl/zobacz/5a_erewhr.JPG/) i tu moje pytanie czy jest szansa dokupić gdzieś takie kołnierze albo czy nie znacie kogoś kto by miał do sprzedania jakis używany suport z tymi kołnierzami w dobrym stanie ?? Prosze o pomoc ponieważ ostanie pieniądze które miałem wyłorzyłem na zmiane napędu i teraz nie bd miał ich prędko mimo tego że nowy suport kosztuje 47 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Obawiam się, że chyba tego nigdzie nie dokupisz. Spróbuj je mimo wszystko włożyć. Chronią przed brudem i kurzem. teraz będą chronić gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Nożykiem do tapet usuń to co nie pasuje i załóż resztę. PS: a na przyszłość myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 obawiam sie że to juz nic nie da ponieważ ten kołnierzyk 1 tak mi pekł że poprostu nie ma kawałka obejmy a na dodatek ten kawałek mi sie zgubił :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ma ktoś może do odsprzedania uszkodzony suport ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Przejdź się do jakiegoś serwisu i zapytaj może mają jakieś ze zużytych suportów, u siebie kilka bym znalazł ale nie opłaca się tego wysyłać z Norwegii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.