Wilus1 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam! Problem polega na tym,że mam jakieś tam przerzutki SHIMANO , ale sprawa wygląda tak,że ten drut który łączy ten plastik na kierownicy,aż po tylne przerzutki przy kole jest urwany. Nie ma go , jest tylko fragment przy tym plastikowym czymś gdzie się zmienia przerzutki. wymiana czego będzie dotyczyła? I za ile mniej więcej sklepy rowerowe zrobią mi to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 "Ten plastik" to manetki Wystarczy zmienić linkę (jak ty to nazywasz "drut"). Bez problemu można zrobić to samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilus1 Napisano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Miałeś racje. W sklepie zmienili mi to za 25zł i wszystko śmiga. Może i zrobiłbym to samemu , może nie , tak czy siak nie szkoda mi tych 25 złotych monet:) Dzięki -> Problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.