samson09 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 http://www.unibike.pl/xenon.html co myślicie o tym rowerze, jakie są w ogóle opinie na temat unibike? Ewentualnie coś w tej cenie, ale lepszego. A może http://www.kross.pl/rower/101-EVADO_1.3.html, czy warto dołożyć do unibike? I co nikt nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DESPERADO Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Cześć mam ten sam dylemat co ty... Wybrałeś już coś czy nadal się zastanawiasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakRowerowy Napisano 27 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Jeżeli ja bym miał taką kasę to bym się nawet nie zastanawiał. Osprzęt prawie pełny z Deore/Deore SLX/Deore XT, hamulce hydrauliczne deore. Kolega ma model niższy ZETHOS i jest bardzo zadowolony. Polecam Xenon'a Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka123 Napisano 27 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Zdecydowanie xenon. Kuzyn takiego ma, jest bardzo zadowolony, sprzęt chodzi rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DESPERADO Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Unibike Xenon jest bardzo fajny ale ma jedna wadę, nie podoba mi się jego wygląd, a jestem w jakimś stopniu estetom... Decyzja co do wyboru zapadła myślę że najlepszym będzie: Cube Nature white black grey 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Zdecydowanie Unibike'a . A oglądałeś Krossa Level A2? Albo Cube Analog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 patriotycznie unibika - to przecież romet Bydgoszcz lub krossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson09 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zdecydowałem się na unibike i jestem mega zadowolony. Rower świetny, a wygląd zdecydowanie lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach. Mi się bardzo podoba. Na minus siodełko mogłoby być wygodniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.