Skocz do zawartości

[rower] do ok. 1500 zł dla kobiety

malegorki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o radę, potrzebuję roweru do ok 1500 zł (chętnie mniej):

kobieta

170 cm wzrostu

60 kg (65 kg)wagi

do jazdy w Beskidach (drogi z kamieniami, korzeniami ale jak to u kobiety raczej spokojna jazda)

ale by i po asfalcie przejechać do pracy kilkanaście kilometrów

będę wdzięczna za podpowiedzi, chętnie otrzymam konkretne propozycje jak i sugestie na co mam zwracać uwagę przy wyborze roweru, na którym kiedyś będę chciała okrążyć Babią Górę ;)

Napisano

a2 lady to bardzo dobry wybor tym bardziej na ailvio, jako ze bedziesz jezdzila w terenie to spelni swoje przeznaczenie, ciezko o cos podobnego w tej cenie.

Napisano

jeszcze jedno pytanie, mam dosyc długie konczyny: długość nóg 81 cm (bez butów), przedramie z dłonią do łokcia do konca palców 46 cm, reka od pachy do końca palców 69 cm, czy aby na pewno damska (krótsza) rama jest odpowiednia, no i rozmiar według wszelkich wyliczen najlepszy bylby 18" a kross ma 17 lub 19 moze lepszy wiekszy?

Napisano

dzieki za pomoc, zamowilam kross-a chociaz nie bardzo mi sie kolor podoba, ale ten giant to ani kolorem ani ramą mi sie nie podoba ;D i to w zasadzie wszystko na czym sie znam w rowerze ;D

Napisano

Trudno, w każdym bądź razie Giant to sprzęt który lepiej sprawdzi się na górskich wypadach, tak na moje rozeznanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...