ralf Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 jak sie komus podoba czarny to tak sobie jeździ, ja tez mam szprychy czarne bo mi sie bardziej podobaja, to jak według Ciebie rower ma jeździc, to jeździł bys na ramie pomalowanej na różowo w czerwone serduszka :lol: , gdyby ona była 10 razy lepsza od twojej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 co za idiotyczne pytanie, oczywiscie, ze tak, bo jest oryginalna, ale za to nie jezdzilbym w lateksowych spondenkach i obcislych ciuchach z butami, ktorych nie da sie chodzic, bo tutaj wyglad sie liczy :lol: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 no to od dzisiaj jesli ktos kupi czarne szprychy tzn ze kupuje je tylko do lansu !!!! tak !!! od dzisiaj lansujemy sie szprychami !!! o tak !! kupuje czarne bo chce sie lansowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ja bym powiedzial inaczej, bo jak ma sie kase to czemu nie, ale jak sie nie ma kasy i chce sie fajnie wygladac, to jest sie burakiem. Ja bym sobie sprawil czarne szprychy, ale zal mi wydawac dodatkowych 76 zeta, wole sobie za to kupic lepsza korbe supprt stery rame itd, ale jak powiedzialem, co kto lubi . I Ogór za wiele to do powiedzenia nie masz, nie widze tutaj nawet proby polemizowania z Twojej strony, czyzby nie zdolnosc do napisania czegos konstruktywnego, w miare?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 I Ogór za wiele to do powiedzenia nie masz, nie widze tutaj nawet proby polemizowania z Twojej strony, czyzby nie zdolnosc do napisania czegos konstruktywnego, w miare?? Popadłem w konsternacje ) Co do Waszego sporu, to moje zdanie jest takie: Jeśli kogoś stać, podoba mu się to jak najbardziej - to "On" jeżdzi na tym bajku, nie ja. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Mnie tak kolroy ogolnie tak sobie odchadza rower skladalem samw sumie wiec wszystko jest srebrne albo czarne ikazda kazda czesci z niego kupilbym w tym drugim kolorze gdyby byla tansza bo i tak predzej czy pozniej ta czesc pojdzie na zlomik i lepiej wyrzucic np szprychy srebrne za 35zł niz takie same czarne za 70zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.