mbike Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Swego czasu sprzedawałem takie obrecze: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69659704 Sprzedałem kilkadziesiąt sztuk tych obręczy, na razie (odpukac) brak zgłoszeń gwarancyjnych. Ale chciałbym zapytać czy ktoś na nich jeździ i vzy mógłby po krótce opisać jak sie sprawują "w terenie". Jestem ciekaw, bo nie bardzo wiem czy się nie zaopatrywać w wiekszych ilościach na nowy sezon. Dodam, że osobiście uważam, że są lepsze od porównywalnej cenową Vuelta RODI Excalibur . Ale to moje zdanie. Z góry dziekuje za informacje pozdrawiam Adrian Zieliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A moge wiedziec dlaczego sa lepsze ?? Faktycznie moze nie miales zgloszen gwarancyjnych, ale bez obrazy ta obrecz wyglada jakby byla klepana w garazu i miala sie zaraz rozpasc, wiem, ze nie wyglad sie liczy, ale jakosc wykonania odstrasza na pierwszy rzut oka... A moze to tylko przez te zdjecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.