Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower wybrać

Gość Maciek

Pytanie

Gość Maciek
Napisano

Witam - planuje zakup roweru tak do 500 zł , jeżdżę głownie po drogach utwardzonych ( ale raczej nierównych)Myślałem o MTB z przednim amorem i tarczą hamulcową gdyż czasem jeżdżę tam gdzie są skupiska ludzi i ważne są dla mnie dobre hamulce, mam 195 cm wzrostu - celuje raczej w coś używanego i najchętniej z Poznania

Co myślicie o tym co napisałem ?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Allegro.pl nikt nie będzie cię wyręczał w szukaniu, używkę za 500 zł możesz znaleźć, jeżeli chodzi o nówkę to pozostaje tylko makrokesz.

Napisano

Na allegro cały czas patrzę - po prostu chciałem spytać o najlepszy dla mnie typ roweru i pytanie na marginesie - wiem ze wysokosc ramy podawana jest od wału gdzie są pedały ale rozumiem że mierzona jest ona zwykle przez długośc rury z której wychodzi siodełko , rozumiem że gdy rama bedzie pochylona to musze to sobie zrzutować na kierunek prostopadły do podłoża zeby uzyskać wiarygodną wartośc i móc wysokość roweru porównać z innymi ? ( wiem że na pewno nei jest to napisane fachowym językiem, ale myślę że wiadomo o co chodzi) jaka wysokośc ramy bedzie dla mnie dobra ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...