drJason Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Na dniach zakupiłem tą ramke i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was miał z nią do czynienia lub o niej słyszał..kiedys posiadałem model dirt kick i dawała rade zero pęknieć jeżdżona 3 lata cena za dirt funa 290zł mam nadzieje ze się opłacało http://imageshack.us/photo/my-images/857/dsc00829.jpg/
zido Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 mój 1 znajomy miał tą ramke i nie mial z nią problemów. geometria to kwestia indywidualna co komu pasuje nie wiem czemu sie po fakcie pytasz - teraz to już po ptakach
Bombell Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Dobra do czego? Rama jako rama obecnie mega kiepsko się prezentuje na tle konkurencji w tym przedziale.
drJason Napisano 26 Maja 2011 Autor Napisano 26 Maja 2011 no raczej nie do xc ;d miasto lub jakies hopki pewnie a do jakiego przedziału ram ją kwalifikujesz?
Lollex Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Nie znam tej firmy i nigdy nie widzialem ramy na zywo ale wyglada na pancerna, sporo wzmocnień, pod główka itp. i jeszcze główka ze zintegrowanymi sterami, bedziesz mogl kupic amor z mala sterowka, ogolnie zakwalifikowal bym ja do lekkiego fr, do dirtu wg mnie za klocowata, i cena dla mnie przesadzona. Za 300zl miałbyś starego surge'a albo bitcha, ktore sa wg mnie raczej lepsze od tej ramy. Ale o tej porze jak sie sezon zaczyna czegokolwiek jak na lekarstwo, wiec mysle ze zakup wmiare udany, ale bez szału.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.