bialy12 Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam. Ostatnio wymyśliłem trasę Elbląg - Gdańsk, ale na mapach Google nie ma drogi, żeby można było pojechać rowerem. Jedynie jest E7 ale to jest ekspresowa a rowerem tam nie za bardzo. Drugi problem to, to że trasa musi prowadzić blisko tej E7 ponieważ tam jest most dan Wisłą (jedyny w promieniu 10-15 km). A więc proszę was o jakieś propozycje trasy, może znacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 1. Przez Stegnę i Mikoszewo (promem do Świbna) i dalej przez Sobieszewo do Gdańska 2. Elbląg - Marzęcino - Tujsk - Wiśniówka - Żuławki - Kiezmark - Trzcinisko - Gdańsk ... to chyba najkrótsze alternatywy dla "siódemki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy12 Napisano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 1. Przez Stegnę i Mikoszewo (promem do Świbna) i dalej przez Sobieszewo do Gdańska 2. Elbląg - Marzęcino - Tujsk - Wiśniówka - Żuławki - Kiezmark - Trzcinisko - Gdańsk ... to chyba najkrótsze alternatywy dla "siódemki" Wielkie dzięki!, takich tras właśnie szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Uważaj tylko na przebudowę obwodnicy południowej Gdańska, dużo samochodów jest na bocznych drogach, szczególnie między miejscowością bodajże Dworek a Przejazdowem (tam 7demka jest zamknięta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam soorki że odkopuję temat ale też właśnie planuje jechać do Gdańska i teraz pytanie czy rowerem moge jechać po e7 czy e77? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Z Elbląga do Jazowej chodnikiem, a dalej już spokojnie poboczem, chociaż ja po całości jeżdżę poboczem i nie przejmuję się zakazami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.