wiew Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Tak szukamy z dziewczyną namiotu na wypady rowerowe. Natrafiliśmy ostanio na bardzo podobny namiocik do Fjord Nansen Sierra II z ceną sporo niższą. I wejdą jako tako rowery do przedsionka. Dwa wejścia. Może ktoś ma i chciałby opowiedzieć o nim co nieco:) Odrazu powiem że nie interesują mnie marbuty za niebotyczne sumy:) http://www.volven.pl/product/358891/Namiot%20Zephyr
Piksel Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Hannah ma dobre namioty w przyzwoitej cenie, sam go używam.Volven jest strasznie ciężki, hannah w tym samym rozmiarze jest lżejszy o prawie kilogram!
wiew Napisano 25 Maja 2011 Autor Napisano 25 Maja 2011 za 269 jest troll to wiem ale ma 1 wejście tylko, a jak drógię zagraci się rowerami? Waga taka sama jak Zephyr. Jest Campus o wadze 2,64 ale malutki.. Sporo czytałem na temat namiotów na forum i w necie- stąd moje pytanie akurat o ten:) 2 wejścia, 2 osoby, 2 rowery:D
zido Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 ja mam sierre 3ke, a nie wolvena. i kupiłem go taniej niz ten jaki Ty podałeś sklep horyzont jest dealerem na polske fjorda nansena, wiec czesto są tam przecenki tych namiotów waga dosyć spoko, w środku w mojej miejsca na 3 osoby tak akurat używałem go na spływach kajakowych, przeżył pare solidnych deszczy i nie było żadnych problemów. do przedsionka myślę ze rower wejdzie aaa no i bardzo szybko sie rozkłada - zawsze jako jeden z pierwszych mój namiot stał rozstawiony ogólnie ja jestem bardzo zadowolony z niego pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.