terrago Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Coś mi chodzi po głowie w najbliższy weekend. Gdzieś bym się przejechał. Żadna ekstrema, ale nie chce mi się a bardzo siedzieć w domu. Może by ktoś podsunął jakiś pomysł? Pozdrawiam, M.
Cymmes Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Jeżeli jesteś z Pszczyny to myślę, że dobrym pomysłem jest pętla wokół Zbiornika Goczałkowickiego. Choć widzę, że jesteś z Pszczyny więc nie wiem czy to nie masz już przejechane dwieście razy :-) Kiedyś robiłem pętlę: Pszczyna, Brzeźce, Wisła Wielka, Wisła Mała, Strumień, Chybie, Bronów, Zabrzeg, Goczałkowice, Pszczyna. Albo możesz się wybrać do Tychów i objechać tradycyjnie Jezioro Paprocańskie. Życzę udanego wyjazdu!
terrago Napisano 25 Maja 2011 Autor Napisano 25 Maja 2011 <...) Życzę udanego wyjazdu! Dziękuję! Akurat tutejsze okolice znam dość dobrze, więc chyba nie do końca zrozumiałeś moje "intencje". Myślałem raczej o wspólnym wypadzie gdzieś, żeby zaktywizować okolicznych bikerów (przynajmniej tych na forum, bo w żadnym z klubów niestety nie jeżdżę). Podobnie zresztą jak w przypadku innych miast, gdzie grupy rowerowe coraz częściej i coraz skuteczniej zaczynają się organizować. Innymi słowy nie chciałbym, żeby i moje okolice (tam gdzie mieszkam) miały się z bliżej nieokreślonych względów stać (i tutaj przepraszam za dość kolokwialne określenie) "rowerowym zadupiem". Tyle z mojej strony! Po prostu mam ochotę gdzieś w ten weekend wyskoczyć i pomyślałem, że być może znaleźliby się i tutaj jacyś chętni (chętne?). Oczywiście jeśli się mylę i moja aktywność miała by być z jakiś względów przez innych użytkowników forum "bojkotowana"... To się oczywiście mogę przenieść gdzie indziej!
Cymmes Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Bardzo więc przepraszam! Źle zrozumiałem! Myślałem, że szukasz pomysłu na wypad. Jak już napisałem wcześniej sorry :-) Wydaje mi się, że nikt tutaj nie będzie nikogo "bojkotował". Pozdrawiam
terrago Napisano 28 Maja 2011 Autor Napisano 28 Maja 2011 No niestety. Pogoda trochę pokrzyżowała plany... Zresztą chyba nie tylko mi, bo kolegom od Św Anny chyba również
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.