Gość Gość_Janek_* Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam Moglibyscie wyrazic swoją opinie na temat tej kurteczki www.allegro.pl/show_item.php?item=79038022 a może bardziej opłacała by się ta druga - wersja termo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Mam kurtkę Gore Bike Wear. Materiał Gore-Tex. Jeśli chodzi o jakość wykonania to jest przednia. NAtomiast na zime brał bym wersję ocieplaną. W tych kurteczkach grubość materiału jest zredukowana do minimum Ja zakładam pod nią polar i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Czyli na zimę polecasz wersję termo a późna jesień czy wczesna wiosna też czy może lepiej zwykła plus polar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adolfik9501 Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Lepiej zwykłą plus polar - masz tylko jedną kurtkę, a podpinkę (polar) możesz mieć każdy, tzn. 100 200 czy 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Lepiej zwykłą plus polar - masz tylko jedną kurtkę, a podpinkę (polar) możesz mieć każdy, tzn. 100 200 czy 300. No nie wiem, polar 300 jest dla sportowców uprawiających szachy lub brydż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Jak ma być jesienną - zimowa to zwykła. Jak zimowa rower + narty przykładowo to z polarkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.