don Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Czy możliwe jest przy wymianie opony i dętki scentrowanie koła? Jakoś dziwnie zaczęło bić, wcześniej było okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 a układałeś opony??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Możliwe,jeśli masz za słabo naciągnięte szprychy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Mogłeś nawet powgniatać obręcz jak śrubokrętem podważałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 To najpierw sprawdź co bije, opona czy obręcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Używałem łyżek do opon plastikowych. Jutro sprawdzę dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Używałem łyżek do opon plastikowych. Jutro sprawdzę dokładnie. do zakładania??? opone zakłada sie rekami a ukłdanie opony to juz inna inszosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 @up, czy mówiłem, że do zakładania? Pozakładałem i poukładałem wszystko od nowa, przy okazji okazało się że mam spore luzy z tyłu, dlatego tak pływał. Wszystko jest wyczyszczone, nasmarowane i chodzi ładnie. No nic, myślę, że sprawa załatwiona. Dzięki za zainteresowanie, przetrwałem, można zamknąć jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.