Skocz do zawartości

[ Wyprawa rowerowa] szukamy chętnych do Portugalii na rowerach - Lipiec

tomek333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W lipcu marzy nam się pojechać rekraacyjnie -niewyczynowo, do i po Portugalii 3 tygodnie. (ja i moja dziewczyna- ja grubo po studiach i moja dziewczyna studentka ostatniego roku) Szukamy wesołych tzn takich jak ja i chętnych do podróży w ciemno .

Może zahaczyć o północną zachodnią Hiszpanię-generalnie blisko morza i wybrzeżem -lubimy pływanie ! Temat dojazdu jest osobnym tematem. Bo albo jechać z jakiegoś miasta w Niemczech by ominąć drogi Polskie (niebezpieczne i często kiepskie lub ze względu na szczupłość urlopu dojechać(ew dolecieć) do Portugalii lub Hiszpanii autami i tam zacząć zabawę w zwiedzanie na rowerach, plażowanie, namiociki, zakładamy całkowitą niezależność ale fajnie by było dobrać parę wesołych osób i pojechać w grupie około 6 osobowej (3X2) . Noclegi i styl życia zakładamy za równo jak trampowie rowerowi jak i zatrzymywanie się w pensjonatach hotelikach itp.

mój mail trstudio@trstudio.com

W razie zainteresowania prosimy o jakąś swą nazwijmy "charakterystykę' plus koniecznie fotki.

zastrzegamy sobie nazwijmy prawo selekcji w przypadku nadmiaru zgłoszeń

Uwaga -mazgajów nie przyjmujemy w ogóle. hehehe

tomek

propozycje proszę kierować na :

tomek1911@poczta.onet.eu

a i oczywiście "studentka" to taki nasz studencki żart.hehe

:icon_wink: bo jesteśmy nad wyraz weseli. Tylko takich też szukamy do naszej wyprawy ! :thumbsup:

t

PS: Nasz plan zakłada w miarę spokojną jazdę NIEwyczynową (rzędu 50-80km dziennie , takich niemal "niedzielnych" rowerzystów szukamy do naszego grona. Najchętniej w wieku ok. dwadzieścia parę trzydzieści parę lat. lubiących zwiedzanie i rozkoszowanie się wakacjami bez "wykańczania" się z nadmiaru kilometrów dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...