JaniszMTB Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witajcie! Jest mi ktoś w stanie powiedzieć czy ten wideł wytrzyma 90+ kg? Może jest jakaś tańsza opcja? Za odpowiedzi serdecznie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Hej, jestem posiadaczem owego Mosso, tylko starszej wersji z ciut węższymi widełkami. Moja waga 90-95kg, jak na razie jestem z niego zadowolony, nierówności oczywiście nie tłumi ale przy niskim ciśnieniu w oponie jest całkiem znośnie. Sztywność jest na poziomie normalnego amora, i o kwestię wytrzymałości raczej nie ma się co bać. Wczoraj zaliczyłem na nim pierwszy maraton i o ile podjeżdżało się świetnie, to zjeżdżało się średnio. Widelec jest dość niski, przez co miałem wrażenie, że za chwilę przelecę przez kierę, szczególnie na technicznych, stromych odcinkach. Uogólniając, mosso ma swoje wady, ma też zalety, u mnie prawdopodobnie zostanie na dłużej. A taniej... http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=mosso+fork&_sacat=See-All-Categories Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Oj gdyby jeszcze mieć jak z eBaju zamówić. Więc raczej w Polsce kupie. A nie wiesz może jaką ma wysokość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Specifications Steer: 1-1/8"- Tube Length: 23.1cm Axle to Crown: 41.3cm Material: Aluminum 7005 Triple Butted Wheel Size: 26” Brake: Disk and V brake Weight: 685g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 A dziękuje ślicznie. Wysokość jak niektóre amo 80 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.