Skocz do zawartości

[sklep]chainreactioncycles

julaswdx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kupował ktoś może ostatnio sprzęt w crc, zamierzam zrobić w nim zakupy bo wiadomo promocje mają super, tylko poszukałem sobie opinii na ich temat i zazwyczaj opinie to 5 lub 1 gdzie ludzie skarżą się, że pomimo statusu stock danego przedmiotu czekali na niego bardzo dlugo. Jak to u was było podczas zakupów? Pzdr

Jesli chcesz byc pewien ze sprzet jest "in stock" to zadzwon i zapytaj.

Zlozylem tam w sumie 32 zamowienia i raz realizowalem gwarancje.

Nigdy nie bylo z nimi wiekszych problemow, czasami maja 1-2 dniowy poslizg przy wysylce, ale nawet jesli to dzwonie do nich i marudze, a oni zazwyczaj dorzucaja voucher na 5 czy 10 funtow w ramach wynagrodzenia...

Ja napiszę coś od siebie. Chciałem kupować w CRC ale ostatecznie wybrałem sklep Merlin Cycles, a to dlatego, że po rejestracji wskakuje 10% rabatu na wszystkim i powyżej 100 funtów wysyłka za friko. I lepiej nie dopłacać do szybszej opcji bo i tak wyślą po swojemu. To jedyne zastrzeżenie. Paczka dotarła po 5 dniach.

• 1 miesiąc temu...

Myślałem o zamówieniu w CRC, ale najprawdopodobniej nie będzie mnie w tygodniu potencjalnego dostarczenia towaru... jak to w takim wypadku wygląda, czy za naszą granicą paczka przechodzi w ręce Poczty Polskiej - i po prostu zastanę awizo?

Miskov, dzieki ;) Chociaż już zamówiłem, zobaczymy jak to będzie... skoro to kurier to pewnie będzie się można jakoś dogadać co do odbioru.

qball - wysyłka do Polski to 5 funtów (dopiero jak wziąłem więcej rzeczy to podskoczyła mi do 10ciu), więc tyle co kurierem z Polski ;)

Dodam jeszcze, że przy płatności paypalem pieniądze dochodzą prawie natychmiast - ja dopiero załozyłem tam konto dopiero koło południa, a towar został wysłany tego samego dnia.

• 2 tygodnie później...

Dla informacji:

Wysylajac gdziekolwiek z uk nie ma przesylek typu "polecony" i tracking.

Tracking jest tylko do momentu kiedy przesylka opuszcza wyspe, wiec zupelnie nie ma sensu za to dodatkowo placic.

Jedynymi opcjami sa "airmail", i "surface mail" z mozliwoscia "signed for".

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...