Skocz do zawartości

[Wspólne jazdy] Grodzisk Mazowiecki i okolice

KenjiX1G

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ! Z racji, że nie ma podobnego tematu z moich okolic, a nie wierze, że nikt tu nie jeździ, zakładam swój :D Zapraszam wszystkich rowerzystów, do wspólnej jazdy. Płeć i wiek bez różnicy. Grupą zawsze raźniej !

Wymagania:

- sprawny rower

- zapał

- podstawowe doświadczenie w poruszaniu się po naszych drogach

Zapraszam do kontaktu również szosowców !

Zajmuję się organizacją.

Jazda 7 dni w tygodniu, trasy ustalane indywidualnie co jazdę. Tempo jazdy ustalane demokratycznie :D

Zapraszam wszystkich ! Kontakt w temacie, bądź PW, później telefonicznie

• 2 tygodnie później...
Napisano

Czy mógłbyś podpowiedzieć, ile czasu będzie jechał przeciętny :D rowerzysta(ka) z Międzyborowa do Grodziska Maz. i czy jest jakaś miła trasa, tak żeby nie asfaltem?

//Nie cytujemy postów bezposrednio powyżej - Safian

Napisano

Jeśli chodzi o wspólne jazdy, to nie jestem konkretnie z Grodziska Maz. więc nie ma problemu, by Międzyborów był ustawiany jako początek trasy, w skrócie - mogę dojechać :D Jeśli pytasz o samą trasę, to mam nadzieje, że dobrze zrozumiałem, "nie asfaltem", czyli poza ruchliwą drogą? Jeśli tak, to cóż oczywiście się da, ale to wychodzi o wiele większy dystans, przykładowa trasa, ruch znikomy, link do mapy, mała korekta, że z punktu G do H można przejechać po prostej(prawie), ul. Włoską, tyle że mapa nie uwzględniła tego :) Moim zdaniem jak się chce konkretnie do Grodziska dostać, to jechać normalnie trasą 719, chyba że rekreacyjnie, to polecam tą trasę :)

Trasą 719, ok. 50 min spokojnym tempem.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z Międzyborowa do Grodziska, można chyba dojechać scieżką przy torach kolejowych.

Jak coś mógłbym się do Was kiedyś przyłączyć, Międzyborów to pare km odemnie :)

Napisano

Przepraszam za opóźnione odpowiedzi - brak internetu.

@sokol06

Zapraszam, jak chcesz być na bieżąco, to podeślij na PW jakiś kontakt, będę informował o planowanych trasach.

@barkon

Aktualnie szosę remontuje, ale jakiś krótszy dystans mogę się spróbować. Kiedy? Kiedy chcesz. Gdzie? Zależy z którego miejsca dokładnie jesteś, jak szosą to gdzieś po dobrej, mało ruchliwej drodze, w tych okolicach jest takich kilka. Tak jak koledze wyżej, proponuje jakiś komunikator na PW podesłać, będzie można na bieżąco ustalać.

Pozdrawiam, dziękuje za odzew :)

• 5 tygodni później...
Napisano

Przepraszam za opóźnione odpowiedzi - brak internetu.

@sokol06

Zapraszam, jak chcesz być na bieżąco, to podeślij na PW jakiś kontakt, będę informował o planowanych trasach.

@barkon

Aktualnie szosę remontuje, ale jakiś krótszy dystans mogę się spróbować. Kiedy? Kiedy chcesz. Gdzie? Zależy z którego miejsca dokładnie jesteś, jak szosą to gdzieś po dobrej, mało ruchliwej drodze, w tych okolicach jest takich kilka. Tak jak koledze wyżej, proponuje jakiś komunikator na PW podesłać, będzie można na bieżąco ustalać.

Pozdrawiam, dziękuje za odzew :)

hello,

ja tez chce sie dolaczyc ! mieszkam w grodzisku

Napisano

Cześć, podeślij na PW jakiś kontakt do siebie, łatwiej będzie się umówić. Z mojej strony, trasa możliwa nawet dziś. Pozdrawiam

PS: Jesteś nowa, więc taka mała uwaga - na tym forum nie wolno cytować postu, znajdującego się powyżej :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Yyy, ja na szosie chwilowo odpadam, a jak barkon to nie wiem, Mogę pośmigać z Tobą trekingiem jeśli to nie będzie dla Ciebie uciążliwe ;-)

Napisano

KenjiX1G - myślę że byś za mną nadążył. :icon_wink:

Proponuję ustawić się chociaż w jakieś 3-4 osoby na jakiś termin, czekamy na chętnych. :)

Napisano

he, tylko skąd tu wziąć tyle osób w okolicy? Co do terminu, słucham propozycji, w bliskim czasie nie mam planów.

Napisano

Ja mogę i na szosie i w terenie, jestem z Piastowa. Po KPN jeździcie?? Bo ja z chęcią ogarniałbym kolejne szlaki, bo na razie to tyko z Truskawia do Roztoki wiem jak dojechać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...