KenjiX1G Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Witam ! Z racji, że nie ma podobnego tematu z moich okolic, a nie wierze, że nikt tu nie jeździ, zakładam swój Zapraszam wszystkich rowerzystów, do wspólnej jazdy. Płeć i wiek bez różnicy. Grupą zawsze raźniej ! Wymagania: - sprawny rower - zapał - podstawowe doświadczenie w poruszaniu się po naszych drogach Zapraszam do kontaktu również szosowców ! Zajmuję się organizacją. Jazda 7 dni w tygodniu, trasy ustalane indywidualnie co jazdę. Tempo jazdy ustalane demokratycznie Zapraszam wszystkich ! Kontakt w temacie, bądź PW, później telefonicznie
kasia777 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Czy mógłbyś podpowiedzieć, ile czasu będzie jechał przeciętny rowerzysta(ka) z Międzyborowa do Grodziska Maz. i czy jest jakaś miła trasa, tak żeby nie asfaltem? //Nie cytujemy postów bezposrednio powyżej - Safian
KenjiX1G Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 Jeśli chodzi o wspólne jazdy, to nie jestem konkretnie z Grodziska Maz. więc nie ma problemu, by Międzyborów był ustawiany jako początek trasy, w skrócie - mogę dojechać Jeśli pytasz o samą trasę, to mam nadzieje, że dobrze zrozumiałem, "nie asfaltem", czyli poza ruchliwą drogą? Jeśli tak, to cóż oczywiście się da, ale to wychodzi o wiele większy dystans, przykładowa trasa, ruch znikomy, link do mapy, mała korekta, że z punktu G do H można przejechać po prostej(prawie), ul. Włoską, tyle że mapa nie uwzględniła tego Moim zdaniem jak się chce konkretnie do Grodziska dostać, to jechać normalnie trasą 719, chyba że rekreacyjnie, to polecam tą trasę Trasą 719, ok. 50 min spokojnym tempem.
sokol06 Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Z Międzyborowa do Grodziska, można chyba dojechać scieżką przy torach kolejowych. Jak coś mógłbym się do Was kiedyś przyłączyć, Międzyborów to pare km odemnie
barkon Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Heloł Kiedy i gdzie nabliższy termin na szosę? pozdro Barkon
KenjiX1G Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Napisano 16 Czerwca 2011 Przepraszam za opóźnione odpowiedzi - brak internetu. @sokol06 Zapraszam, jak chcesz być na bieżąco, to podeślij na PW jakiś kontakt, będę informował o planowanych trasach. @barkon Aktualnie szosę remontuje, ale jakiś krótszy dystans mogę się spróbować. Kiedy? Kiedy chcesz. Gdzie? Zależy z którego miejsca dokładnie jesteś, jak szosą to gdzieś po dobrej, mało ruchliwej drodze, w tych okolicach jest takich kilka. Tak jak koledze wyżej, proponuje jakiś komunikator na PW podesłać, będzie można na bieżąco ustalać. Pozdrawiam, dziękuje za odzew
Izie Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Przepraszam za opóźnione odpowiedzi - brak internetu. @sokol06 Zapraszam, jak chcesz być na bieżąco, to podeślij na PW jakiś kontakt, będę informował o planowanych trasach. @barkon Aktualnie szosę remontuje, ale jakiś krótszy dystans mogę się spróbować. Kiedy? Kiedy chcesz. Gdzie? Zależy z którego miejsca dokładnie jesteś, jak szosą to gdzieś po dobrej, mało ruchliwej drodze, w tych okolicach jest takich kilka. Tak jak koledze wyżej, proponuje jakiś komunikator na PW podesłać, będzie można na bieżąco ustalać. Pozdrawiam, dziękuje za odzew hello, ja tez chce sie dolaczyc ! mieszkam w grodzisku
KenjiX1G Napisano 16 Lipca 2011 Autor Napisano 16 Lipca 2011 Cześć, podeślij na PW jakiś kontakt do siebie, łatwiej będzie się umówić. Z mojej strony, trasa możliwa nawet dziś. Pozdrawiam PS: Jesteś nowa, więc taka mała uwaga - na tym forum nie wolno cytować postu, znajdującego się powyżej
Rules Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Ustawki są jeszcze aktualne? Chętnie przyłączyłbym się do wspólnej jazdy na szosie.
KenjiX1G Napisano 28 Lipca 2011 Autor Napisano 28 Lipca 2011 Yyy, ja na szosie chwilowo odpadam, a jak barkon to nie wiem, Mogę pośmigać z Tobą trekingiem jeśli to nie będzie dla Ciebie uciążliwe ;-)
Rules Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 KenjiX1G - myślę że byś za mną nadążył. Proponuję ustawić się chociaż w jakieś 3-4 osoby na jakiś termin, czekamy na chętnych.
KenjiX1G Napisano 28 Lipca 2011 Autor Napisano 28 Lipca 2011 he, tylko skąd tu wziąć tyle osób w okolicy? Co do terminu, słucham propozycji, w bliskim czasie nie mam planów.
lukas85 Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Ja mogę i na szosie i w terenie, jestem z Piastowa. Po KPN jeździcie?? Bo ja z chęcią ogarniałbym kolejne szlaki, bo na razie to tyko z Truskawia do Roztoki wiem jak dojechać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.