Vitaliss Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Wymieniam w napęd w moim rowerze. Potrzebne elementy chciałem kupić przez allegro jednak po doliczeniu kosztów transportu niekoniecznie się to opłaca a skompletować wszystko u jednego sprzedającego jest bardzo trudno. W najbliższym czasie będę w Krakowie.Możecie polecić jakiś dobry tani sklep z częściami rowerowymi lub jakąś dobrą sprawdzoną hurtownię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Kupowałem rower z paroma drobiazgami na Klasztornej. Trochę to z boku Krakowa, ale jeszcze w granicach ;P Możesz tam pewnie najpierw przedzwonić i pogadać. Mają całkiem spory kawałek miejsca na biznes P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Sklepów w Krakowie jest sporo. W jednych taniej są takie, w drugich inne rzeczy i znalezienie najtańszych cen to kwestia posiadania wolnego czasu i pochodzenia po nich. Sam stale zaopatruję się w 6 sklepach w zależności od tego, co potrzebuję. Jedno, co mogę powiedzieć, nie idź do Secesji, tam jest faktycznie strasznie drogo. A może jednak jakiś sklep wysyłkowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Centrum rowerowe, formicki bike, cyklotur... spójrz na ich ofertę. Wyjdzie ci taniej niż w niejednym sklepie, a mają wszystko w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz87pl Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 przejrzyj ofertę tego sklepu www.vinco-bike.pl Lokalizacja w krakowie i ceny w porównaniu do konkurencji przystępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 z internetowych obok formickiego dorzuciłbym jeszcze: *ctbikeKLIK *bikestacjeKLIK *bike-centerKLIK wszystkie wymienione sklepy polecam z własnego doświadczenia - w każdym pewnie, szybko i profesjonalnie. jeśli nie chcesz czatować na aukcyjne okazje to warto złożyć zamówienie w jednym sklepie internetowym; może nawet lepiej wcześniej zadzwonić i spróbować wynegocjować jakiś ekstra rabat jeśli zakupy będą opiewać na wysoką sumkę od siebie dodam, że swój rower kompletowałem przez 6 miesięcy codziennie sprawdzając dział sprzedaży na forum rowerowym i allegro i dzięki temu zaoszczędziłem 1500zł kupując części używane lub nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 mbike kraków - większą ofertę mają na sklepie niż u siebie na stronie internetowej, również prowadzą sprzedaż na allegro więc możesz popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MmateuszM Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam Chciałbym się przyłączyć do tematu. Mianowicie na stronie unibike w Krakowie dostępni są tacy dystrybutorzy: CYCLO CENTRUM Wileńska 3 CROSSBIKE Beskidzka 30 FIGIEL Ibramowska 26 ROW-MIX Jana Pawła II 12 ROW-MIX Mogilska 99 ROW-MIX Bronowicka 4a TOMAR Klasztorna 31 SECESJA Wielicka 8l WINDSPORT Zakopiańska 56a WINDSPORT Zwierzyniecka 30 Który z tych sklepów możecie mi polecić? Chodzi oczywiście o kupno roweru czyli w grę wchodzi przejażdżka. Dodam, że będę jechał od strony Olkusza. Dzięki z góry za odp, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 w rowmixie i secesji powinni miec dobry wybór unibike. z naciskiem an secesje . mysle , że w każdym jest mozliwośc wypróbowania sprzetu przed sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.