Warthog Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Temperatury sięgają już 30 stopni i napoje w bidonie, czy nawet bukłaku nagrzewają się dosyć szybko. Ja natomiast jestem wielkim fanem wszystkiego co zimne, a ciepłego izotonika czy wody nie trawię więc tak sobie rozmyślałem co by można z tym zrobić... Bidonik mam Authora z jakąś tam pseudo termoizolacją i myślałem nad jej wymianą na 5 mm aerożel spaceloft, który powoli wkracza do budownictwa Przy okazji może skleciłbym z reszty jakąś izolację na bukłak, bo nie widziałem tego nigdzie w ilości mniejszej niż metr kwadratowy. Pomyślałem, że może ktoś z was miałby jakieś uwagi co do tego pomysłu... Próbował ktoś czegoś takiego ?
senjiro Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Pewnie będziesz pierwszy, więc czekamy na Twoją opinie
Klosiu Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Ja tam wolę mieć 0.75 litra ciepłej wody niż 0.5 litra wody chłodnej przez godzinę czy dwie .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.