robertosc1 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Witam Mam w mojej kolarce kasetę 5 rzędową. Przydało by się już wymienić bo parę lat już jeżdżę tym rowerem, więc moje pytanie jest takie jaką kupić 7 czy 9 rzędową???? bo raczej 5 rzędowej już niedostane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Jesteś pewien, że posiadasz kasetę a nie wolnobieg? Jeśli jest to wolnobieg to chyba nie istnieją takie, które posiadają 9 zębatek. Domyślam się, że wymieniając kasetę wymienisz także łańcuch i tutaj musisz pamiętać, że szerokość łańcucha 7- i 9-rzędowego nie jest taka sama. Jesteś pewien, że twoja przerzutka obsłuży tyle begów? Co z manetkami -posiadają indeksację czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Proponuję wrzucić zdjęcia wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertosc1 Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ok zrobię fotki kasety i przerzutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.