robertosc1 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Witam Od jakiegoś czasu mam dość słabe hamulce. Jak naciągnę linkę to jest dobrze ale na dość krótko jakieś 2 -5 dni. max i ponownie są słabe. Dodam że linki i pancerze są dość nowe i to raczej nie leży wina po tej stronie. Czyżby należało zmienić klamki??? czy hamulce??? czy obie rzeczy naraz???? doradźcie co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 A może porostu zmień okładziny hamulcowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kar268 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Co to za model tych zacisków ? może źle wyregulowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Jeśli masz za 1000 Zł rower z tarczówkami to wydaje mi sie że nie uda ci sie ich wyregulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertosc1 Napisano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 admin poprawił nazwę tematu ale ja nie mam w rowerze hamulców tarczowych tylko zwykle klocki. a co powiecie na te hamulce dobre są??? http://allegro.pl/super-hamulce-szosowe-sng-przod-tyl-okazja-i1602516106.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Nie wiemy jakie masz hamulce, jaka rama, mocowania, etc. Może pokarz co masz teraz, być może obędzie się bez wymiany hebli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.