sachara13 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Witam, zastanawiam się nad tą aukcją: concord Czy ten rowerek jest coś wart? Jeździł na nim mężczyzna (180 cm wzrostu). Czy na mnie (166 cm) będzie odpowiedni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Nie będzie Z szosą jest tak że ramę dużo dokładniej dobierasz do wzrostu Przy twoim wzroście rama 52 a ta wygląda mi na 56 bedzie za duża ten "pomiar" dokonany na oko Do wglądu są jedynie zdjęcia Zadzwoń do gostka i zapytaj o dokładny rozmiar Osprzęt tej szoski słabiuteńki oj bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sachara13 Napisano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Jeśli chodzi o fundusze to mam do wydania ok. 600zł. Ale nie znam się kompletnie na szosówkach i nie wiem czego szukać . To tego concorda sobie odpuszczę. trek Zastanawiam się nad czymś takim,ale nie wiem ile jest wart taki rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy1995 Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ten Treczek za duży będzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.