tir31 Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Chce kupic ochraniacze te co w tytule http://www.rowerowy.com/ubrania_buty_ochrona/ochraniacze/piszczel/661compknee Może coś doradzicie odnośnie nich Minusy Plusy Czy spadają czy sie czy noga sie poci Moze doradzicie jakieś inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Przejeździłem w starszym modelu (prawie identyczny) ponad dwa lata i nie było najgorzej. Zapewniają dobrą ochronę, lecz czasem zdarzało się im zsunąć i ogólnie w porównaniu do lepszych modeli są mniej wygodne. Jeśli masz do tego możliwości to dołóż do tego modelu: http://www.rowerowy.com/ubrania_buty_ochrona/ochraniacze/661_race_knee_shin Też w nich jeździłem przez dwa sezony i mogę potwierdzić że są świetne pod każdym względem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tir31 Napisano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Właśnie słyszałem że tamte są zarąbiste tylko troche drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Czasem warto trochę dopłacić - mowa o zdrowiu w tym wypadku. Nie mówię, że te tańsze są do kitu - mi uratowały wiele razy kolana, lecz może się zdarzyć, że zsuną się w najgorszym możliwym momencie :-/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roslina Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Ja posiadam o'neal pump gun i polecam pelna-oslona kolana i sie ladnie ukladaja po calosci do piszczela.Kilkanascie upadkow w zime i ze trzy w lato pomogly.Chociarz nie wiem czy nie lepsze sa axo http://allegro.pl/axo-kniee-elbow-hinge-black-od-motoeshop-i1622123003.html niby podobne do moich tyle ze maja pelen piszczel do koski osloniety.Jak sie w nich niby podobnych jedzi?NIe wiem,ja probowalem niby podobne do o'neal datexy,a sie zsuwaly i mniejszy kat zgiecia wraz z wyprostem.Niby ta sama fabryka i niby my mamy takie same nogi i rece wiec najlepiej jak masz mozliwosc wyprobowania to try.W o'nealach troszkie sie nozka poci ale to normalne,mnie nie przeszkadza biore w nich kapiel i jest git.:)Jesli chodzi 661 to mam przykre doswiadczenie z firma i strzelilem na nich focha,ale moze moje rekawiczki evo glove z ruchomymi czasteczkami byly wadliwe i sie rozpadly po jednym dniu jezdzenia.Dziura na palcu i odklejone 4 protektory"moze to te ruchome czasteczki?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidek Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jestem w posiadaniu ochraniaczy na kolana i piszczel - Fox Titan Race Knee i wg. mnie trafiłem idealnie. Noga bardzo się nie poci, nie przesuwają się a i są wygodne bardzo. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.