Skocz do zawartości

[Remont roweru]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem w trakcie remontu swojego roweru. Ramę już mam pomalowaną, ale chciałbym umieścić na niej jakieś ciekawe wzory. Nie chodzi mi tutaj o naklejanie naklejek, tylko o jakieś ciekawe szablony do odmalowywania. Szukałem po sieci ale nic nie znalazłem. Może wy macie jakieś ciekawe pomysły?

Napisano

Jako polaczenie dalbym czarny, ladnie wyglada, poza Tym mozesz brac dolowny kolor, wystarczy ze zmatowisz tamta powierzchnie do malowania, nalozysz np. bialy podklad lub szary i kazdy kolor bedzie ok, nie przebije Ci czerwonego na wierzch. Jednak czarno-czerwony bedzie ladnie wygladal. Lub czarno-grafitowy.

Napisano

Jak chcesz mieć naprawdę fajne wzory to zostają Ci naklejki - ale zamówione profesjonalnie wydruki, a potem kilka warstw bezbarwnego, i tak przecież będziesz kładł bezbarwny. Kto się będzie wgłębiał, jaką to techniką jest zrobione? Jak masz ciśnienie, to wybierz prostsze wzory, przypominające malowanki.

Naprawdę ładne rzeczy to aerograf i artysta ale skoro pytasz to nie jesteś na tym poziomie i długo nie będziesz. Chyba że zaczynasz ;) ale wtedy zacznij od zakupu aerografu.

Napisano

A wiecie może gdzie w sieci można znaleźć jakieś ciekawe szablony, abym sobie potem mógł odmalować je na ramie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...