Skocz do zawartości

[Wspólna Jazda] Gliwice i okolice

MatteoGL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam chętnych osób z Gliwic i/lub okolic, na wspólne wycieczki rowerowe (30 do 100km) spokojnym tempem po okolicach Gliwic: np. Ziemięcice, Pyskowice, Rachowice-Sierakowice lub inne. Czas: weekendy, możliwe również niektóre popołudnia w tygodniu. Pozdrawiam

Napisano

Witam,

ponownie zgłaszam chęć wspólnego rowerowania na dystansach podobnych, jak powyżej - w grę wchodzą tak weekendy, jak też dni powszednie po pracy (ok. 18.30). Mój poprzedni post chyba został umieszczony w złym temacie, bądź tez został niezauważony :-)

Nr gg nie podaję, bo nie ujawniam zbyt wielu danych publicznie ( w profilu i tak jest sporo ;-) - w razie zainteresowania, proszę o wiadomości na "priv". ...Może jakiś wypad jutro lub w czwartek ?

Pozdrawiam,

Marjanna

Napisano

Temat znam, ale obawiam się że na Św. Annę jeszcze za wcześnie - póki co moje dystanse oscylują wokół 40 - 60 km, bez większych podjazdów :-) Dlatego tez tym bardziej zależy mi na częstych "wypadach", aby się rozjeździć i być może w końcu zrobić tą "Annę", może w tym sezonie :-)

Napisano

Temat znam, ale obawiam się że na Św. Annę jeszcze za wcześnie - póki co moje dystanse oscylują wokół 40 - 60 km, bez większych podjazdów :-) Dlatego tez tym bardziej zależy mi na częstych "wypadach", aby się rozjeździć i być może w końcu zrobić tą "Annę", może w tym sezonie :-)

Ponawiam propozycję - jeśli jeździsz z Gliwic, możemy się gdzieś spotkać i razem śmignąć do Rud - trasa fajna, niewymagająca, poziom trudności regulujemy sobie praktycznie sami, narzucając tylko tempo. Potem z Rud można zrobić wypad do lasu (właśnie wróciłem :D) gdzie do woli - asfalt, szutr, wertepy - do wyboru do koloru, zawsze można wybrać trasę.

pozdrawiam

Grendel

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Poszukuję chętnych ludzi na wspólne jeżdżenie w okolicach Gliwic. Trasy mieszane: pola, łąki, lasy, asfalt, góra 60 km. Rower mam dopiero 3 tygodnie i zrobiłem zaledwie 350 km, a największa z tras do Rud. Najlepiej w weekendy, mogą być też popołudnia w tygodniu. Może już są jakieś grupy do których można dołączyć ?

p.s. dzisiaj byłem na imprezie "Gliwickie Święto Cykliczne" ;)

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam

Odświeżę troszkę temat. Jeśli jest ktoś chętny na popołudniowe wypady w okolicy Gliwic to również chętnie się dołączę, również jeśli chodzi o dłuższe weekendowe wycieczki. Zarówno asfaltowanie jak i MTB wchodzi w grę ;) Na forum jestem na razie świeżakiem ale dłuższe trasy mi nie straszne ;)

Pozdrowienia dla cyklistów i cyklistek z Gliwic :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

może w piątkowe popołudnie, gdzieś w kierunku Sierakowic, Rachowic itd najpóźniej o 18tej, można jeszcze 2 godziny popedałować za nim zmrok zapadnie:) Ktoś chętny ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...