pawexBibel Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 witam, jako ze jestem tu nowy prosze o wyrozumiałośc jeśli chodzi o treśc mojego tematu Mam problem ponieważ zakup mojego roweru okazał sie wielką klapą( Hibike Spirit) ponieważ nie mogę nic na nim robic, poza tradycyjna wycieczką rowerową i trasą szkoła-dom, a że jest to prezent nie mogę go też oddac... Moi rodzice nie zgadzają sie na zakup nowego roweru i stwierdzili że nie dołożą mi ani grosza na nowy sprzęt.. Chciałem spróbowac trochę dirtu najlepiej na dualu, a moi koledzy którzy juz skaczą twierdzą iż jest mozliwe złożenie/kupienie duala za nawet 300zł.. Czy jest to możliwe?? mam do dyspozycji 400zł i ani gr więcej więc jeśli mozecie proszę o porady i cenę sprzętu w max takiej cenie.. z góry dzięki
Andrew Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Jeżeli kumple twierdzą, że za 300zł złożą rower, to daj im się wykazać. Moim zdaniem nie jest to możliwe, bo za tą kwotę możesz kupić jedynie ramę, która nie rozpadnie się na dirtach. Oczywiście możesz kupić ramę i przełożyć części ze swojego nowego roweru.
brt0555 Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Przelozenie ramy to najlepszy wybor, a jak nie to zbieraj, bo lepiej sie wstrzymac i kupic cos lepszego niz masz stracic zeby.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.