model3100 Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam, poszukuje korby Deore LX FC-M582 175mm blaty najlepiej 44-32-22 kolor jeżeli da radę to srebrny nie czarna. Nie pamiętam w którym roku wychodziła dokładnie czy to był 2008 czy 2009, ale może wiecie czy gdzieś jeszcze mogę dostać nową? Przegrzebałem wujaszka G i niestety nic nie dorwałem, ale ostatnio nie jestem na bieżąco z promocjami i sklepami internetowymi. Może umielibyście mi pomóc? Czytałem troszkę o SLX'ie ale nie podoba mi się całkowicie ta korba i dlatego chciałbym starą poczciwą LX.. Dzięki za pomoc Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model3100 Napisano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam ponownie, czy ktoś potrafiłby mi pomóc w temacie tej korby LX? Dostane jeszcze gdzieś taką nową korbę? Gdzie tego najlepiej szukać? Zależy mi troszkę na czasie gdyż mój stary wysłużony Truvativ uległ destrukcji :| Bardzo proszę a można by powiedzieć iż apeluję o Waszą pomoc, za którą oczywiście z góry dziękuję. Pokój ludziom dobrej woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Tymczasem na drugiej stronie wyników google - http://hermesbike.pl/korba-shimano-fcm582-lx-mtb-p-573.html - tylko nie wiem, czy faktycznie ją mają na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model3100 Napisano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Napisałem do nich i oczekuję cały czas na odpowiedź... 308zł stary LX, nowy SLX 388zł najtaniej na allegro. Opłaca się dopłacić 80zł do tego nowego SLX'a waszym zdaniem? Nie orientuje się obecnie w korbach a potrzebuje zrobić szybki zakup. Możecie coś doradzić bo bije się z myślami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Nie opłaca się gdyż wychodzi na to że płacisz 80 zł za 10 g na wadzę technika wykonania jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Zna ktoś sklep w którym można dostać nową korbę Deore LX FC-M582 175mm 44-32-22 za cenę ok 300zł? Googluje, googluje i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKSUSqq Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 http://www.xtrabike.webd.pl/catalog/product_info.php?products_id=77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 W sumie archeologia, odgrzebywanie starego wątku, ale sprostować należy. U góry masz informację, że ceny nieaktualne, że stary serwer itp. W aktualnej ofercie sklepu xtrabike nie ma tej korby. A szkoda, w tej cenie m582 (klasyczne hollowtech2) byłaby to niezła alternatywa dla deore m590 ("prawie" ht2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKSUSqq Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 ja tez jestem na etapie kupna napedu, i wlasnie jesli nawet za 300zł udalo by mi sie dorwac to wziąłbym LX bo SLX mi sie nie podoba a teraz mam dylemat bo nie wiem jak z fukncjonalnoscią (np. sztywnością) między taka korba: http://www.girosport.pl/20-shimano-deore-fc-m590-175mm-9rz-srebrna.html a taką: http://virtualbike.pl/sklep?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=134&category_id=62 ta druga ma ramie dedykowane pod treking z tego co ostatnio sie na forum dowiedzialem. (ramie dzieki troche innej budowie nie powinno sie scierac, w przeciwnienstwie do tej krby z pierwszego linku, ale moje pytanie jest takie czy w funkcjonalnosci bedzie jakas roznica ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.