Skocz do zawartości

[Korba] Deore LX FC-m582

model3100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuje korby Deore LX FC-M582 175mm blaty najlepiej 44-32-22 kolor jeżeli da radę to srebrny nie czarna. Nie pamiętam w którym roku wychodziła dokładnie czy to był 2008 czy 2009, ale może wiecie czy gdzieś jeszcze mogę dostać nową? Przegrzebałem wujaszka G i niestety nic nie dorwałem, ale ostatnio nie jestem na bieżąco z promocjami i sklepami internetowymi. Może umielibyście mi pomóc?

Czytałem troszkę o SLX'ie ale nie podoba mi się całkowicie ta korba i dlatego chciałbym starą poczciwą LX..

Dzięki za pomoc ;)

Pzdr.

Witam ponownie,

czy ktoś potrafiłby mi pomóc w temacie tej korby LX? Dostane jeszcze gdzieś taką nową korbę? Gdzie tego najlepiej szukać? Zależy mi troszkę na czasie gdyż mój stary wysłużony Truvativ uległ destrukcji :|

Bardzo proszę a można by powiedzieć iż apeluję o Waszą pomoc, za którą oczywiście z góry dziękuję.

Pokój ludziom dobrej woli.

Napisałem do nich i oczekuję cały czas na odpowiedź...

308zł stary LX, nowy SLX 388zł najtaniej na allegro.

Opłaca się dopłacić 80zł do tego nowego SLX'a waszym zdaniem? Nie orientuje się obecnie w korbach a potrzebuje zrobić szybki zakup.

Możecie coś doradzić bo bije się z myślami...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

W sumie archeologia, odgrzebywanie starego wątku, ale sprostować należy.

U góry masz informację, że ceny nieaktualne, że stary serwer itp.

W aktualnej ofercie sklepu xtrabike nie ma tej korby. A szkoda, w tej cenie m582 (klasyczne hollowtech2) byłaby to niezła alternatywa dla deore m590 ("prawie" ht2).

ja tez jestem na etapie kupna napedu, i wlasnie jesli nawet za 300zł udalo by mi sie dorwac to wziąłbym LX bo SLX mi sie nie podoba :P a teraz mam dylemat bo nie wiem jak z fukncjonalnoscią (np. sztywnością) między taka korba:

http://www.girosport.pl/20-shimano-deore-fc-m590-175mm-9rz-srebrna.html

a taką:

http://virtualbike.pl/sklep?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=134&category_id=62

ta druga ma ramie dedykowane pod treking z tego co ostatnio sie na forum dowiedzialem. (ramie dzieki troche innej budowie nie powinno sie scierac, w przeciwnienstwie do tej krby z pierwszego linku, ale moje pytanie jest takie czy w funkcjonalnosci bedzie jakas roznica ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...