KosteQ Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witajcie, mam pewien problem z kołem znajomego, więcej info w fotkach bo nie wiem jak to opisać... https://picasaweb.google.com/pkostecki3/NietypowaKasetaBebenek# Znajomy był w kilku serwisach i nigdy czegoś takiego nie widzieli, rower to nie jest market, jest to Wheeler (jakiś nie najnowszy model). Spotkaliście się z czymś takim? Gdzie można dokupić kasetę? Ew. nie łatwiej/lepiej będzie kupić jakieś tanie koło i do tego już zwykłą kasetę? Jak temat jest źle nazwany to przepraszam, nie wiem jak to nazwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 pierwszy raz widzę coś takiego. Chyba najlepiej zrobisz wymieniając całe koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Mi się wydaje że to jest wolnobieg, zdjęliście tylko zębatki a mechanizm zapadkowy został na swoim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kar268 Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Mnie tez to przypomina wolnobieg. Moim zdaniem lepiej bybyło kupić jakieś nowe koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Odkręciliście koronki z wolnobiegu )) . Zrób ostre (makro, bez lampy) zdjęcia na wprost, zobaczymy jaki tam jest klucz. Wyczyść wcześniej między osią a całą resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Znajomemu w jakiś serwisie odkręcili tak, więc to nie my. Zdjęcia robił znajomy i mi przesłał, poproszę go żeby zrobił zdjęcia tak jak mówi Hetman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 kostek a podaj model tego wheleryka moze cos ustale byle nie mial powzyzej 20 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.