Gość krystus Napisano 25 Grudnia 2005 Napisano 25 Grudnia 2005 witam wszystkich!!na poczatek zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat:)a teraz do rzeczy:)planuje w przyszle wakacje zorganizowac wyprawe rowerowa do Austrii i nad Bodensee. Trasa ma wygladac nastepujaco: startujemy albo z Cieszyna albo juz z wiednia i jedziemy odcinkiem Donauradweg nastepnie w Linzu odbijamy na Salzburg i kierujemy sie na Innsbruck przejezdzamy przez Tyrol i kierujemy sie do lichtensteinu a nastepnie do Bregenz gdzie przejezdzamy na strone niemeicka i spedzamy pare dni nad Bodensee droge powrotna planuje przez Bawarie wraz ze zwiedzaniem Monachium i zasmakowaniem tamtejszego piwka:) obecnie bede ustalal dokladnie trase przejazdu wraz z odleglosciami aczkolwiek uprzedzam ze trasa zwlaszcza od salzburga do Bodensee bedzie trudna (Alpy-wysokosci do 3000m.n.p.m) Chetnych prosze o powazne podejscie do sprawy i zglaszanie sie na meila krystuss@yahoo.de tylko nie piszcie przez Outlooka bo nie dojdzie:\ Pozdrower!! P.s jestem z Sosnowca dlatego mile widziany ktos z tego okregu:)
Gość Gość_gosc_* Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 Proszę o poważną odpowiedź... Kto wie co się otrzymuje za pobicie rekordu Guinessea ?
turim Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 Proszę o poważną odpowiedź... Kto wie co się otrzymuje za pobicie rekordu Guinessea ? hmmm pewnie wpis do księgi Guinessea - a co chcesz pobić??
Gość Gość_gosc_* Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 hmmm pewnie wpis do księgi Guinessea - a co chcesz pobić?? Chcę jeździć wokół ronda przez 24 godziny. Ale wiem że jest jakaś nagroda pieniężna...tylko nic więcej nie wiem...ile i jak itd
Puma [JFK] Napisano 27 Grudnia 2005 Napisano 27 Grudnia 2005 nagroda pieniężna to za nagrode nobla - skromne 1 mln$ na dalsze badania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.