wiew Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No i każdy dał rade.... 46 km z średnią około 22,3 km/h przynajmniej u mnie:) Trochę lasami trochę polami ale w większości asfaltówka... Minęliśmy dość groźny wypadek na ekspresówce w kierunku Strykowa(chyba). Do tekstu dnia zaliczył bym dodeslawa: ,,..tak jakby mózg mi się odłącza" A jaki z tego wniosek? BRAĆ ŻARCIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 " .. tak jakbym spał i jechał dalej" :D U mnie po dojechaniu do domu 64 km średnia 20,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 U mnie 46,5 km ze średnią 22,0 km/h. Było nieźle:) A co do jedzenia to polecam musli z Lidla.. po 20gr chyba są. Na głodnego nie ma co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja polecam wodę z lidla- nie jest to cisowianka ale za tą cenę może być Dodatkowo wiem gdzie w Łodzi mozna kupić saszetkę izostara na 500ml wody za 1zł. Do 4 zaszetek 1 gratis. Jak by byli chętni to trochę gratisu wpadnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 2 czekolady pochłonąłem w drodze powrotnej i potem już nie było źle ale nigdy w życiu się tak nie zmęczyłem;D i podliczając cała moją dzisiejsza trasę to będzie około 100km Było dobrze ale jedzenie jest niezbędne o czym się przekonałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 to może jakieś zamówienie większe by złożyć tylko trzeba by przeliczyć czy nie oplaca sie bardziej kupić np. w tym słoiczku + bidon Mój post tyczy się oczywiscie izostarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Temat o ustawkach rowerowych jest TUTAJ Proszę tam przenieść umawianie się na różne wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja mam zamiar kupic taki zestaw Izostara z bidonem, zobaczymy jak to sie bedzie kalkulowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Myślę, że to nie złamie reg o dyskusji na terenie Łódzkim:D http://www.bcaa.pl/napoje_izotoniczne/?sort=cd Jak by ktoś chciał coś kupić sobie:) W izostarze "izostar" płacisz za nazwe która istnieje już kilka dobrych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Z węglowodanów polecam Trec max Carb http://www.bcaa.pl/odzywki_trec/carbo_max_carb_1000g_bidon_gratis_1891.html Cena świetna, składniki w podobnych proporcjach jak w Isostarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emada Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hej, dzisiaj dołączyłam do Waszego grona. Szkoda, że temat ucichł. Ja byłabym chętna na tego typu wyprawę, więc fajnie by było coś zorganizować czy 1 czy kilkudniowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Temat nie ucichł Napisałem na priva:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.