AlguienEspecial Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Dzis nie moglem sie pojawic gdyz dopiero wrocilem z pracy, nastepnym razem postaram sie byc i oczywiscie jezeli jest wolne miejsce wybiore sie nad zalew chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Myślę że wycieczka udana:) My jeszcze przez całe miasto w deszczu jechaliśmy ale mi tam się podobało:D Tak jak Minor mówił to w tygodniu na szybszą jazdę możemy się umówić. A jeżeli chodzi o Sulejów to jeszcze na pewno to obgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 A my po pizze pojechaliśmy:D Nawet Sysia mimo kryzysu przed szczytem zadowolona:D Fajnie było:) Oczywiście można na tyg wyskoczyć na szybsza wycieczkę Kiedy kto ma czas? Może wtorek ? Środa? Minor: nie mam kasy:) Zapraszam na gg 1516158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammurabi Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 no masz, dopiero teraz zauważyłem temat... Na jednodniowe lub popołudniowe wypady się bym chętnie zahaczył, jeżeli znajdzie się miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Wtorek jak i środa jak najbardziej mi pasują. hammurabi jak jeździsz w miarę dobrze , dasz rade trochę szybsze tempo utrzymać (22-25 km/h średnia) to myślę że możesz z nami za te parę dni wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Nie za parę, tylko jutro.. jak we wtorek, problem tylko w tym ze ja najwcześniej o 17:30 mógł bym ruszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Dawno tu nie zaglądałem, a tu jakieś wycieczki widzę poważne Wstępnie zgłaszam akces na kręcenie w tygodniu i w weekendy Długość trasy jest mi w zasadzie obojętna, do 150km spokojnie dam radę. Warunek mam tylko jeden - możliwie najmniej asfaltu. Szutry mogą być, ale nawierzchnie bitumiczne omijam jak tylko się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Napisałem że za parę dni bo termin jeszcze mieliśmy ustalić.. wtorek środa to propozycje. Jak Tobie też wtorek by pasował to wtedy jutra. Ale to jak masz szkołę do późna to np może w środę będzie lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 w środę mam dokładnie tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammurabi Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Licznik jest dopiero w drodze, więc ciężko mi powiedzieć jaką obecnie mam średnią. Niedawno zacząłem sezon i dopiero się "wjeżdżam" Dajcie znać jak ustalicie termin, może uda mi się wygospodarować czas i podpiąć. Pytanie orientacyjne - jak długi byłby ten popołudiowy wypad i czy semislicki dadzą radę na planowanej trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 do 50km, tak dadzą spokojnie radę. Jedziemy dużo po lasach ale też i sporo na asfaltach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Też wole lasy Tym bardziej że mam mięciutkie opony specjalnie na las... Wczoraj wyszło ok 40 km przez około 2,5h z około 16,5 średnią Robimy jutro o 17:30 to samo co wczoraj poniżej 2h? Zbiórka koło pętli 3,5 na wycieczkowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 http://www.bikemap.net/route/992973 Trasa na jutro, trochę większa w objętości niż to co było ostatnio. Więcej też lasów, niż wcześniej. Postaram się być o 17:30 na krańcówce 3/5. Jak bym nie wyrobił się, to będe pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ja mam 20 min na wycieczkową, dodeslaw bodajże 15km a 17 i tak to taka późna h:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Okej będe o 17.30 na krańcówce 3/5 na Wycieczkowej;) do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Jak ktoś będzie chętny jeszcze to jak wyżej:) wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Chłopaki chetnie bym z Wami pojechał dziś ale nie wiem czy wykrece srednia 25km/h wczoraj jezdzilem po miescie 15km staralem sie szybkosciowo jechac i wyszlo mi 22km/h a w terenie na dluzszym dystansie pewnie wyjdzie troche mniej. Do wycieczkowej mam okolo 13-14 km wiec trase musialbym dzis wykrecic cos kolo 70 km lacznie. Jakbyscie sie zdecydowali jechac tempem co ostatnio to sie podlacze Dopiero wchodze w sezon i dostrajam swoj rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammurabi Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ja niestety jednak odpadam. Nie wyrobię się z robotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 25km/h jako średnia to wiewa fantazja poniosła:) Bo chyba by zawału dostał. Dlatego spokojnie myślę że będzie dobrze jak zrobimy te 40km poniżej 2h. Trasa jest dość złowroga, jak wrzuciłem mapkę to kto się przyjrzał widzi że do połowy jest cały czas do dołu, A powrót jest cały czas do góry. suma przewyższeń to ok 150m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja mówiłem poniżej 2h:D To dodeslaw fantazjuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Chłopaki dam rade czy nie ? Wiem ze pytanie z pupy ale :D Nie chce byc piatym kolem u wozu Zielony szlak rowerowy przejezdzam moze nie na lajcie ale daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNeX Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Jeśli się wyrobie to będę, nie mam za dobrej formy + kontuzja, więc jak nie będę dawał rady to się odłączę po drodze. AlguienEspecial... dasz rade ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Moim zdaniem połowa sukcesu leży w psychice:) Moja dziewczyna w tym roku była 2-3 raz na rowerze i przejechała z nami właśnie podbną traskę co teraz:) Wiec myślę że większość jak nie każdy da rade... AlguienEspecial jak chcesz to wbijaj za 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ok , bede na srebnej Meridzie w bialej bluzce na krancowce 3 , ewentualnie poczekajcie 5-10 minut bo musze dojechac spory kawal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNeX Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Spoznie sie pare minut... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.