Skocz do zawartości

[Rower] Kross Hexagon V3 czy Kands 1300

pawelok16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest to mój pierwszy post dlatego po pierwsze witam wszystkich forumowiczów ! :)

Mam zamiar zakupić rower Kross Hexagon V3 KLIK lub Kands 1300 KLIK.

Moje pytanie jest takie, który rower ma lepszy osprzęt.? Który Ty byś wybrał jeśli miałbyś do wyboru tylko te dwa modele ?

Od razu mówię, nie interesują mnie posty typu " nie kupuj, to szajs " bo mój budżet jest bardzo ograniczony i nie stać mnie na zakup czegoś z wyższej półki, a zależy mi na rowerze typu " górski " .

Moje osobiste odczucie przemawia za Kross-em, jest to znana firma i zapewne z ewentualnym serwisem gwarancyjnym nie będzie problemu. Ale chcę pierw poznać opinię osób znających się w tej dziedzinie.

Napisano

Osprzętowo lepszy jest KANDS i to sporo lepszy. Nie wiem natomiast jak z jakością wykonania tego roweru. Jeśli chcesz mieć coś pomiędzy tymi dwoma kup sobie Unibike Mission 2010 ( w tej samej cenie co ten kands ). Będziesz miał porządną jakość wykonania, dobry amor, dobre hamulce lecz trochę gorsze przerzutki. ( które wymienić najłatwiej )

A jak nie to bierz tego KANDSA. Za tą cenę nie ma co marudzić ;) Krossa bym nie brał ze względu na kichowy amortyzarot marki ZOOM.

Napisano

Bez kitu....BIMOTA weź sobie daruj tą reklamę. Denerwujący jesteś. W wielu tematach wstawiasz link do tego sklepu. Daruj sobie.

Btw... a jak Cie nie staćna Fusiona 2010 to weź sobie Unibike Mission 2010 ( ok 870 zł ) lub rocznik 2011 na nowej ramie w cenie 950 zł. Mission będzie lepszy od V3 przede wszystkimze względu na lepszy amor.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Odświeżę temat,

Orientuje się ktoś gdzie mogę kupić Unibike Fusion 2010 do 1000 zł. ? I czy w ogóle zakup jest możliwy w takiej cenie. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...