Skocz do zawartości

[odzież] Komplet kolarski z ebay'a

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Ostatnio szperałem w necie w celu wyszukania jakiegoś fajnego stroju kolarskiego. Trafiłem na ebay.com, i mam pytanie w związku z tym. Czy ktoś z Was już kiedyś kupował stroje na ebay'u? Czy są problemy z przesyłką, kontaktem ze sprzedawca? Czy jakość ubrań jest słaba/dobra? Czekam na Wasze odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...

Witam! Ostatnio szperałem w necie w celu wyszukania jakiegoś fajnego stroju kolarskiego. Trafiłem na ebay.com, i mam pytanie w związku z tym. Czy ktoś z Was już kiedyś kupował stroje na ebay'u? Czy są problemy z przesyłką, kontaktem ze sprzedawca? Czy jakość ubrań jest słaba/dobra? Czekam na Wasze odpowiedzi.

Ogólnie to ebay to podobny portal aukcyjny jak allegro tylko w polsce mniej popularny. Kolega przez polski ebay.pl kupował już kilka rzeczy i było wszystko OK.

Zawsze najlepiej zadzwonić lub napisać do sprzedawcy i wypytać o to nas interesuje. Jeżeli wszystko jesy Ok można zakupic strój.

Przesyłka idzie tyle samo z polskiego ebaya co z allegro :icon_wink:

Z tego amerykańskiego ebaya to nie wiem czy się opłaci strój ściagać. Pewnie troche wyjdzie przesyłka międzynarodowa i 2 tygodnie czekania.

Proponuje szukać na naszym allegro.pl :thumbsup:

Oczekujesz odpowiedzi w stylu wróżki Sabriny; czy jak kupie na straganie to będzie dobre czy złe?

Skoro szukałeś na ebay.com to zapewne trafiłeś na chinczyków sprzedających podrobione ciuchy scotta oraz innych marek, jeśli tak to odradzam takie eksperymenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...