ragazzo3 Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam! Poszukuje 2-3 osób na wyprawę rowerową po Białorusi,w dniach 24-30 lipca, wjazd na BY przez przejście graniczne w Rudawce. Ilość do przejechania w ciągu dnia; 40-70 km. Wyprawa ma charakter rekreacyjny, na Kolosach nie uda się nią pochwalić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek18 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Rudawka to rzeczne przejście, jak chcesz tam przejść z rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragazzo3 Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witam! W zeszłym roku w trakcie przekraczania granicy kajakiem na Białoruś w stronę Polski udawała się 10 osobowa białoruska grupa rowerowa , od organizatora spływu kajakowego uzyskałem zapewnienie o tym, iż za rok przejadę 4 kólkami na Białoruś ( załatwiał nam wizę grupową ). Formalności wizowe chcę załatwić za 2 tyg. Jesteś chętny na wyjazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptarnowski Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Wybieram się tą samą trasą w drugiej połowie sierpnia. Myślałem by przejechać z rowerem pociągiem (by nie biegać na granicy) ale przejazd rowerem w Rudawce jeszcze bardziej mi się uśmiecha tym bardziej że chciałbym obejrzeć białoruską część Kanału Augustowskiego. ragazzo3 czy możesz napisać jak idzie Ci załatwianie formalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.