Skocz do zawartości

[mostek] Max 60zł Do Dualu, Dirtu

RzemieN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja mam taki :excl:Wszystko było by ok gdyby nie to ze gwinty w tym mostku sa z plasteliny bo sie juz ukreciły i musiałem wstawic nowe.Drugie to ze mi wyblakł i jest brązowy.Za ta cene to w sumie polecam

Napisano

Ja mam mostek Zooma - trochę inny (bardziej dirtowy :D ), dł. 5 cm, srebrny, krótko używany przeze mnie w XC. Tanio sprzedam :004:

Pozdrówko z ofertą :D ...

Napisano

Marc1n, chyba serio karpik zaszkodzil :) . Przeciez to jest mostek BMX-owy, wiec na co on tutaj komus ;) . No chyba, ze ktos cche miec kiere bmx, albo znajdzie taka, ktora podejdzie pod ten mostek i jest "normalna", w co watpie...

Napisano

Karpik z jakiejs niepewniej hodowli :)

Mocowanie kierownicy: 22.2mm

Skąd ja takie cudo wezme standard to chyba 25.4mm

Marc1n zajzyj w w/w link ;-) wyglada solidnie ale cena :P

Napisano

Ew poszukaj uzywki jakiegos fajnego mostka :) . Szczerze powiedziawszy, to trzeba byc naprawde talentem, zeby cos zepsuc w dobrym mostku (szczegolnie w prostej jak konstrukcja cepa kostce), wiec nie masz sie co martwic, ze kupisz w zlym stanie :P (chociaz na pewno sa wyjatki od reguly...)

Napisano

Część BMX'owa, znaczy część solidna, w MTB praktycznie nie do zajechania :D

A ten mostek ma 25.4mm, ja to wiem, bo.....mam go u siebie w rowerze. Wogóle jest tak skonstruowamy, wystarczy że np. kierę na jedną śrubę dokręcimy i już się trzyma, jak w moim starym XC :P Super kloc, ale jaki mocny :)

Napisano

Witam

A ten mostek ma 25.4mm, ja to wiem, bo.....mam go u siebie w rowerze. Wogóle jest tak skonstruowamy, wystarczy że np. kierę na jedną śrubę dokręcimy i już się trzyma, jak w moim starym XC :) Super kloc, ale jaki mocny :)

"X-factor Sledgehammer się zwie i kosztuje 48PLN"

Zgadzam się, mostek ten niby do BMX, ale do MTB z kierą 25,4mm można polecać. Według mnie jest nie do zdarcia. Dodam, że u mnie można kupić taniej. Od oficjalnej ceny (49zł) zniżka dla forumowiczów 5%, czyli 49-2,45= 46,55zł :)

pozdrawiam

Adi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...