borowka Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 Pytanko: ktoś przejechał trasę, bo ja mam trochę drogi od startu, a w tamtejszych lasach dawno nie buszowałem.
Arni220 Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 z mapy wygląda na interwałową dość mocno, praktycznie brak szybkich prostych
Flash3M Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Pierwsze 5 km dość szybkie, reszta faktycznie interwałowa, ale z miejscami, gdzie można odsapnąć... ale może grozić utratą lokaty na rzecz tych, co nie potrzebują odpoczywać
supergdynia Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Czy ktos znajacy trase pisalby sie na objazd?
puchaty Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 W przyszłym tygodniu bujnę się pewnie jakoś po południu. Jeśli chcesz, to napiszę Ci na PW jak będziemy już się oraganizowali.
kipps Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Ja proponuję jakieś popołudnie w tygodniu się ustawić na objazd, piszcie co wy na to. Powiedzmy na wtorek popołudniem po 17?
supergdynia Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 kipps- we wtorki o 18 są organizowane treningi otwarte, w ten wtorek własnie jedziemy na objazd Skandii także wbijaj. Spotkanie koło tej Kuźni w Oliwie w okolicach Zoo chyba to jest
Arni220 Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Info otrzymane na maila: Trasa jest dość ciekawa i urozmaicona. -start dość spokojny, bardzo długo pod górę asfaltem w lesie, potem długi zjazd leśną szeroką drogą, tak do 8 km, -potem szereg interwałowych podjazdów i zjazdów, zakończonych bardzo ostrym podjazdem na ok 11km na Niedżwiednik -następnie trochę płasko, trochę w dół, góra, dobija do Słowackiego (ruchliwa przejazdówka) ale bez szaleństw, potem wzdłuż niej, -na 20 km, chyba najtrudniejszy technicznie moment, po podjeździe w dolinę Bobrów, ostry zakręt 270 st. w prawo i zjazd do leśnego potoku, przez potok, dwa zakrety 90 st i bardzo cięzki podjazd żółtym szlakiem pieszym. Nigdy tego nie przejechałem bez zsiadania z roweru, ale zawodowcy łykają bez mrugnięcia ) -potem to już prosto, szybko i szeroko, podjazd na Owczarnię, szybko, płasko i długi szybki zjazd na metę, Medio robi 2, GF 3 rundy. Gumy załóż szybkie, 1,9-2,0. W lesie nie ma błota, sucho na wiór, dużo piachu, szczególnie na połączeniach dużych dróg, rozjeżdżone ciągnikami przez drwali.
kipps Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Czy koś jeszcze chętny do objazdu trasy, ale w czwartek, albo piątek po 17? Dziś ze względu na deszcz zrezygnowałem z objazdu proponowanego przez Supergdynię, a jutro pracuję popołudniu.... Piszcie śmiało
Specjal Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 Gumy załóż szybkie, 1,9-2,0. W lesie nie ma błota, sucho na wiór, dużo piachu, szczególnie na połączeniach dużych dróg, rozjeżdżone ciągnikami przez drwali. Wczoraj przez Gdańsk przeszła ulewa i w lesie zrobiła się delikatnie mówiąc mokro Na 3-4 podjazdach zrobiło się dość mocne błotko, ale jak do soboty nie będzie padać, to wszystko powinno wrócić do normy. kipps - z tego co się orientuję, to jutro ma być objazd. Zbiórka o 17 pod zajazdem olivka.
Flash3M Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 dziś o 17:00 - szybko i o 18:20 - turystycznie objazdy trasy
supergdynia Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 Flash- to szybko to mówisz o objeździe z Banachami? Gdzie spotkanie tej drugiej grupy?(amatorskiej)
borowka Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Napisano 17 Czerwca 2011 Dzisiaj pada, a jutro ma być zachmurzenie z lekkimi opadami. Możemy mieć powtórkę sprzed dwóch lat? Co myślicie o założeniu Noby Nic (teraz mam Kendy Karmy 2.2)?
szych Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 http://sport.tvp.pl/inne/wokol-sportu/sport-amatorski/magazyn/skandia-maraton-lang-team/wideo/skandia-maraton-lang-team-w-gdansku-kronika/4718000 http://sport.tvp.pl/inne/wokol-sportu/sport-amatorski/magazyn/skandia-maraton-lang-team/wiadomosci/wielkie-emocje-w-gdansku/4717435 Ktoś może oglądał kronike przed teleexpresem? Ciekawi mnie, czy było coś więcej, niż jest dostępne w internecie. Swoją drogą zaskakująco dobra pozycja w ramówce, chłopaki od Langa musieli ostro się wybulić.
supergdynia Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 W TV było to samo co dałeś w linku - 2 minuty - totalna lipa oczekiwałem czegoś dłuższego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.