marcin1996 Napisano 19 Maja 2011 Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam, chciałem zapytać czy posiada ktoś takie hamulce czy wogóle ktoś posiada jakiś inny model nawet, bo mój kolega kupił wheelera pro 39 z 2010 roku i ma quad axis 4, a ja chciałbym zapytać o te sting pro jak się spisują i wogóle. Mam zamiar zmienić hamulce, bo moje juicy 3 wołają o pomstę do nieba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 19 Maja 2011 Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Pierwszy link z brzegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1996 Napisano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Nie znam tej strony jestem mało zaawansowanym bikerem, i znów pytania czy wie ktoś jak działają sting pro lub nano? mam zamiar je zakupić prawdopodobnie zakupu dokona brat w anglii, bo słyszałem, że można je tam dostać w sklepach http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-DIME-PRO-180MM-REAR-HYDRAULIC-MTB-DISC-BRAKE-/330565600036?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&hash=item4cf73ec324 znalazłem taki model na ebayu, i moje pytanie czy tylny hamulec da się założyć na przód ? da się jakoś skrócić linkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.