Driver Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witam, znacie cos takiego? Bo z tego co widze, to zadne spodenki nie maja tam wkladek.. no niewiem sam. Mam pewne obawy. Nie ja jeden mam taki problem, ze chcem sie lepiej chronic w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShK Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ja osobiście jeszcze nie widziałem takich ochraniaczy dla rowrzystów:) W sumie "pampers" powinien wystarczyć, chociaz nie chroni przed mocnymi uderzeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Był już taki temat... tyle że teraz szukanie szwankuje trochę. Nazywa się toto "suspensorium" i jest używane w sportach walki, w piłce nożnej i rugby. Ale na rowerze raczej ciężko by się z tym jeździło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Suspensor . Obowiazkowa bielizna hokeisty Cena okolo 40 zl i w miare wygodne Jak sie chcesz tak bardzo chronic - cos takiego bedzie w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Bo to się używa takiego leczniczego na rower a nie do walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja takie cudo w walce używam i powiem że ejst cholernie niewygodnie do chodzenia a do jeżdzenia to już w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Dokladenie tak jak powiedzial bikerman chodzenie w tym nie jest najwygodniejsze ale podczas walki sie o tym zapomina a nawet cos takiego cieszy gdy sie ma swiadomosc ze jest sie praktycznie w 100% bezpiecznym. A na rower to nawet nie ma o czym mowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.