Skocz do zawartości

wyprawy rowerowe

zbigstar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od 5 lat jeżdżę rowerem w okolicach Starogardu Gd. Są naprawdę piękne rejony pełne lasów i jezior. Rzadko jednak spotykam innych rowerzystów. Oto mała galeria zdjęć z tych okolic Rowerowe Szlaki

Napisano

to prawda mało rowerzystów spotyka sie na trasie.. a okolice strogardu raczej są zachęcające do jazdy, więc nie wiem czemu tak się dzieje.. moze dlatego że w stg jest trend raczej na koszykowke lub ewentualnie jeździectwo...

tak czy inaczej ja jeżdże w tych okolicach, także może sie spotkamy;]

Napisano

Troszku to daleko ode mnie (okolice Chełmna) ale kto wie może rower w pociąg i podskoczę na 1 dzień zobaczyć czy tam jest tak ładnie jak piszesz ;>>

:icon_mrgreen:

Napisano

Hmm... Jestem ze Świnoujścia a w Gdańsku niestety nie mam kasku ani ciuchów... ale w sumie mógłbym wyskoczyć jeśli nie będzie zbyt hardcore'owo (28" crossem muszę sobie poradzić) i niedaleko, do 200km :icon_mrgreen: . Mogę zabrać jedną osobę z Gdańska z rowerkiem autem :) tylko czystym! :icon_mrgreen:

Proponowana data:

ten tydzień, sobota 09:00

PS: Zdjęcia zajefajne... :thumbsup:

Napisano

Te 200km w obecnej formie i przy przebogatej diecie studenckiej przed sesją to i dla mnie SF, ale kto tu mówił o takim dystansie na samym "zlocie" :icon_lol: . Może faktycznie najlepiej byłoby się ustawić na krótki wyjazd o leniwej charakterystyce. Taki klimatyczne spotowanie pomorskiego FR bez nadmiernego pocenia się? :thumbsup: najchętniej widziałbym się na trasie 40-70km ze średnia 22km/h> bez zarzynania i paroma integracyjnymi postojami :icon_wink: Może koleżanka wyżej skusi się i jednak zmieni zdanie? :icon_mrgreen: Fajnie byłoby uzbierać grupkę przynajmniej 10osobową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...