zbigstar Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Od 5 lat jeżdżę rowerem w okolicach Starogardu Gd. Są naprawdę piękne rejony pełne lasów i jezior. Rzadko jednak spotykam innych rowerzystów. Oto mała galeria zdjęć z tych okolic Rowerowe Szlaki
Flash3M Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 3 lata temu kilka razy jeździłem po tamtych okolicach, naprawdę bardzo ładnie bywa Można by się nawet zgadać na wspólna jazdę...
kotkaPsotka Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 to prawda mało rowerzystów spotyka sie na trasie.. a okolice strogardu raczej są zachęcające do jazdy, więc nie wiem czemu tak się dzieje.. moze dlatego że w stg jest trend raczej na koszykowke lub ewentualnie jeździectwo... tak czy inaczej ja jeżdże w tych okolicach, także może sie spotkamy;]
Angeli Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Troszku to daleko ode mnie (okolice Chełmna) ale kto wie może rower w pociąg i podskoczę na 1 dzień zobaczyć czy tam jest tak ładnie jak piszesz ;>>
pr0 Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Hmm... Jestem ze Świnoujścia a w Gdańsku niestety nie mam kasku ani ciuchów... ale w sumie mógłbym wyskoczyć jeśli nie będzie zbyt hardcore'owo (28" crossem muszę sobie poradzić) i niedaleko, do 200km . Mogę zabrać jedną osobę z Gdańska z rowerkiem autem tylko czystym! Proponowana data: ten tydzień, sobota 09:00 PS: Zdjęcia zajefajne...
kotkaPsotka Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 do 200km kolego pr0? dla mnie 1/4 tego to juz sporo.. życze udanego wypadu ale beze mnie;p pozdrawiam
pr0 Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Te 200km w obecnej formie i przy przebogatej diecie studenckiej przed sesją to i dla mnie SF, ale kto tu mówił o takim dystansie na samym "zlocie" . Może faktycznie najlepiej byłoby się ustawić na krótki wyjazd o leniwej charakterystyce. Taki klimatyczne spotowanie pomorskiego FR bez nadmiernego pocenia się? najchętniej widziałbym się na trasie 40-70km ze średnia 22km/h> bez zarzynania i paroma integracyjnymi postojami Może koleżanka wyżej skusi się i jednak zmieni zdanie? Fajnie byłoby uzbierać grupkę przynajmniej 10osobową
Tromek Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 krótki wyjazd o leniwej charakterystyce też bym się chętnie doczepił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.