afly Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ... To co polecacie?? Szczerze, to dobór amortyzatora do ramy, nie ramy do amortyzatora, według mnie wyjdziesz na tym korzystniej. Poluj na jakąs Rebę, może akurat Ci się uda nabyć górne golenie z dłuższą rurą sterową, bo 150mm to jest mega przesada, w ogóle sobie nie wyobrażam jak można tak nisko obciąć rure sterową - jedyne uzasadnienie w mojej opinii to brak chęci późniejszej odsprzedaży sprzętu i trzymanie tylko dla siebie aż do zajechania. Rura 150mm = mały rozmiar ramy i bardzo krótka głowka. P.S. Podobno można jeździć tak, że rura sterowa jest tylko do trochę ponad połowy mostka i w niczym to nie przeszkadza, gdzieś taki temat na forum się przewinął, chcesz to poszukaj, ale amortyzator bardzo Ciebie ogranicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ...chcesz to poszukaj, ale amortyzator bardzo Ciebie ogranicza. Niestety zauważyłem ten niezbyt wygodny dla mnie fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjotka Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Sprzedaj go dalej, może komuś podpasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Reaktywuję temat Mam amorka o rurze sterownej 15,5 cm. Taki jest dokładny wymiar. Oraz ramkę do kupienia o wysokości główki ramy 11,5 cm. Czy będę w stanie połączyć ze sobą te dwie rzeczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 rama pod jaki typ steru (zintegrowane, pół zintegrowane czy klasyczne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Właśnie tu przejawia się problem, gdyż nie wiem Podejrzewam, że zintegrowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.