pr0 Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Witam! Jest może osoba która śmiga rowerem trasy szosowo/ścieżkowe od 30km do 100km? Przykładowe moje trasy. 1. Świnoujście -> Wolin -> Unin -> Wisełka -> Międzyzdroje ->Świnoujście [78km] 2. Świnoujście -> Garz -> Neverow -> Bossin -> Gummlin -> Usedom -> Karnin [do mostu Usedom](powrót)[80km~] 3. Świnoujście -> Bansin -> Uckeritz ->Zinnowitz -> Wolgast/Peenemunde [80km] Pozdr
naimad Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Witam ja już robiłem ta trasę Świnoujście > Zinnowitz > Pennemunde > Wolgast > Świnoujście jakieś 140 km wyszło 9 godzin w sumie
pr0 Napisano 19 Maja 2011 Autor Napisano 19 Maja 2011 Raz pojechałem w tą trasę i wyszło mi 110km ale jeździłem wyłącznie po asfalcie. Fajna trasa choć krótka jest na pole golfowe za Balm. W Neppermin jadąc od strony Pudagla trzeba skręcić w prawo. Łatwo trafić bo jest dość dobrze oznakowane. Praktycznie non stop ścieżka rowerowa z małymi przerwami. Ewentualnie można śmigać dalej przez Dewichow -> Morgenitz -> Suckow -> Usedom. Fajna alternatywa dla drogi z Garz Nie wiem czy tylko mi znacznie przyjemniej jeździ się po stronie niemieckiej. Niemal brak ruchu na szerokich gładkich asfaltowych drogach Może zrobimy spis fajnych tras naszego sąsiada zza miedzy?
Irek34 Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Co prawda na wstępie napiszę że jestem mieszkańcem Katowic ale mam sentyment do Świnoujścia, i już parę razy przejechałem rowerem okolice, ale właśnie zwracam się z prośbą o objaśnienie albo skąd zdobyć plany tych Niemieckich ścieżek rowerowych w okolicy Świnoujścia.Bo w tym roku to sobie dojechałem Peenemunden trasa jak dla mnie super.
Grzechu561 Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 raczej nie ma czegos takiego, ewentualnie mozesz poszukac trasy sladami Feiningera (polsko-niemiecki szlak) i odzwiedzic kilka ciekawych miejsc, bo w Niemczech prawie wszędzie dojedziesz drogami rowerowymi (mapke mozna kupic w np. Albecku) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.