Skocz do zawartości

[Rower] do 3500zł

krajes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Osobiście nie dałbym tyle kasy za ten rower. Osprzęt niczym nie powala. W tym przedziale cenowym znajdziesz coś o wiele lepszego.

Napisano

Osobiście nie dałbym tyle kasy za ten rower. Osprzęt niczym nie powala. W tym przedziale cenowym znajdziesz coś o wiele lepszego.

Jestem totalnym laikiem w znajomosci osprzetu, czy mógłbym poprosić o propozycję roweru w tej cenie ?

Dzieki wielkie1

Napisano

Nie wiem do jakiego przeznaczenia chcesz rower ile masz wzrostu i czego oczekujesz od roweru. Moim zdaniem dobrą propozycją jest -KLIK-

Napisano

Nie wiem do jakiego przeznaczenia chcesz rower ile masz wzrostu i czego oczekujesz od roweru. Moim zdaniem dobrą propozycją jest -KLIK-

Dzięki za propozycję. Mam 191cm wzrostu, rower w 90% będzie mi służył do jazdy po mieście / parkach itp, offroad sporadycznie i bardziej amatorsko :)

Dlatego nie zależy mi na tylnym amortyzatorze, jedynie na przód może być.

Napisano

Ten LTD Team w tej cenie to świetna propozycja, jednak w stosunku do tego co napisałeś jak zamierzasz rower użytkować to rama LTD może być dla Ciebie chyba za sportowa.

Polecam Ci Cube Acid-a, ma geometrię bardziej pro turystyczną.

http://allegro.pl/cube-acid-2011-shimano-slx-xt-10s-20cali-krk-i1621008158.html

Crossa odradzam, dla mnie to rowery bez sensu (nie podejmuję dyskusji, takie moje zdanie) :whistling:

29er - jak najbardziej dla Ciebie.

W tym Acid-dzie zaproponowałbym Ci przymierzenie się do ramy 22, jeśli wyda Ci się za duża to 20. Oczywiście przymiarka wskazana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...