aro1207 Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Szukam pomocy w przerobieniu roweru zeby dostosowac go do jazdy po skate parku jestem poczatkujacy w tych sprawach wiec wolal bym to obgadac w 4 lub wiecej oczu czekam na odp
Sonix Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Może pierw napisz jaki masz rower i co chcesz w tym skate parku robić na tym rowerze.
aro1207 Napisano 19 Maja 2011 Autor Napisano 19 Maja 2011 http://www.fotka.pl/profil/OcenMnie to jest moj rower na poczatek mysle o czyms takim chodz wiem ze latwo nie bd bo dopiero bd zaczynal
Hetman Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 A co już umiesz? Rowerek na razie błyszczy, ani jednego zadrapania... Zamiast wybierać się na rampę (bo się naoglądałeś) zacznij od skakania po krawężnikach, siupów na klasycznej płaskiej powierzchni itd. Jest sporo sztuczek, które możesz zrobić bez skateparku i bez przerobionego roweru. Nakręć filmik, pochwal się tutaj i wtedy pomożemy . Tymczasem wydaje mi się, że to strata kasy.
aro1207 Napisano 21 Maja 2011 Autor Napisano 21 Maja 2011 a przerzutki w niczym nie przeszkadadzaja? jak byscie mogli napiszcie co moge na razie robic i od czego zaczynac bo jestem calkiem zielony
Hetman Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Oglądaj filmy na yt. Czytaj poradniki. Przerzutka jest oczywiście tak długa że nawet na delikatnym zakręcie szorujesz nią o asfalt. O skakaniu zapomnij bo wybijesz dziurę do Australii... Stary, zejdź na ziemię . Oczywiście, że w wyczynie przeszkadzają, bo ważny jest każdy gram i inne detale. Ale do wyczynu masz jeszcze "trochę". Jak nie dasz sobie rady z tym co masz to jesteś cienki wonsz i tyle .
aro1207 Napisano 21 Maja 2011 Autor Napisano 21 Maja 2011 jestem strasznie cienki bo nigdy nie jezdzilem wyczynowo a zawsze chcialem spróbować
Hetman Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 No to śmigaj na tym co masz aż Twoje umiejętności będą usprawiedliwiać zakup/przeróbki. Tak przy okazji: co masz?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.