Angelo Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Zamierzam sprawić sobie nowy licznik i mam problem ;/ Zastanawiam się nad dwoma: Sigma licznik BC-1909 HR STS (kadencja puls): http://xtrabike.pl/?co=339&nr=2393&strona=0 Sigma licznik BC-2209 MHR TARGA -CAD http://xtrabike.pl/?co=339&nr=3053&strona=0 Różnica w cenie to 10zł. Tańszy różni się tym, że ma kadencje, ale nie ma tych funkcji co ten droższy. Droższy kadencji nie ma, ale za to ma Funkcje w trybie pieszym oraz Funkcje wysokości IAC (Intelligent Altitude Calibration, których nie ma tańszy. Proszę mi doradzić, co wybrać, czy kadencję kosztem trybu pieszego i wysokości, czy lepiej zamiast tego kadencje. Ona naprawdę mi się przyda ? Dodam, że planuję w przyszłości kupić podstawkę do komputera oraz oprogramowanie. Napiszę jeszcze dodatkowo, że biegam. Więc w sumie te funkcje trybu pieszego mogę mi się przydać do biegania
fly Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Witam ja niedawno kupiłem co prawda 1609 STS + CAD I szczerze to kadencje sprawdzałem tylko na początku, teraz chętnie oddałbym ja za jaką inną funkcje w liczniku, a po za tym zdarza się zahaczyć odbiornik kadencji i robi się problem. Wiec pewnie u mnie niedługo czujni trafi do kartonika.
Mod Team safian Napisano 18 Maja 2011 Mod Team Napisano 18 Maja 2011 W opisie 2209: Rzeczywista i średnia pomiaru kadencji (za pomocą czujnika kadencji, którego nie ma w zestawie) Wiec chyba kadencję jednak posiada, jednak raczej lepiej wybrać 2209
Angelo Napisano 18 Maja 2011 Autor Napisano 18 Maja 2011 Tzn. tak, kadencję ma, ale samą funkcję... czujnik trzeba osobno dokupić, który kosztuje ok. 100 zł. Tańszy licznik ma i samą funkcję i sensory w zestawie.
dziobolek Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Ja osobiście korzystam z liczników Trelocka FC 700, ukochana ma FC 410... Polecam - zero problemów. Pozdrówka!
bigos97 Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 ja mam licznik trelocka i są super największe wrażenie według mnie robi skala prędkości , bezawaryjny sprzęt
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.