Driver Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Witam, znalazlem kilka projektow rockringow na necie. One nie pasuja tutaj czy ja mam wade wzroku :030: ? moja korba: i projekty z neta: Ja chyba poprostu niewiem jak to przypasowac (chcem zrobic dla srodkowej, ale to bez roznicy, bo rostaw srub jest taki sam). Chyba bede musial jakis nowy projekt narysowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Sprawdziłem i raczej z moją Alivio się zgadza - tzn rozstaw srub itp pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Driver Napisano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Chodzi mi raczej o cos innego. Bo na moje oko nie pasuje, i dlatego pytam czy to moze jakos do innych dziurek wchodzi czy jak... Na rockiringu widze dziurki, ale nie widze ich na zebatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja bym zrobil w ten sposob, dal komus na tokarce do zrobienia taki kawalek aluminium (lepiej dosyc gruby, zeby od murkow sie np. nie pogial a potem sam sobie go nawiercil i odchudzil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Driver , ale takie przymierzanie do zdjęcia to raczej nie jest miarodajne Rozstaw srub ma wynosic 104 mm i to się zgadza - musisz posprawdzać resztę wymiarów - ale IMO jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Co sadzicie o tym, czy warto sie skusic ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78197361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jak za 10 zł to można się zastanawiać Chociaż we Wrocławiu robią bardzo fajne rockringi na zamówienie - cena to 20 zł - ale wykonanie I klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Masz jakies namiary na te firme czy cokolwiek to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nie lepiej napisać do www.pmsocho.com i spróbowac u nich zamówić sam rockring ???????? podajesz rozstaw śrub na jaka tarcze chcesz i tyle.....cena rockringu jeli sie nie myle 30zł POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.