Skocz do zawartości

[rockring] Czy Dobry Projekt...

Driver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, znalazlem kilka projektow rockringow na necie. One nie pasuja tutaj czy ja mam wade wzroku :030: ?

moja korba:

0512221635358ge.th.jpg

i projekty z neta:

rockring36dl.th.gif projectrockring5uy.th.gif pbpic3282351jc.th.jpg

Ja chyba poprostu niewiem jak to przypasowac (chcem zrobic dla srodkowej, ale to bez roznicy, bo rostaw srub jest taki sam). Chyba bede musial jakis nowy projekt narysowac...

Napisano

Chodzi mi raczej o cos innego. Bo na moje oko nie pasuje, i dlatego pytam czy to moze jakos do innych dziurek wchodzi czy jak... Na rockiringu widze dziurki, ale nie widze ich na zebatce.

0512221635356aa.jpg

Napisano

ja bym zrobil w ten sposob, dal komus na tokarce do zrobienia taki kawalek aluminium (lepiej dosyc gruby, zeby od murkow sie np. nie pogial a potem sam sobie go nawiercil i odchudzil :) .

Napisano

Driver , ale takie przymierzanie do zdjęcia to raczej nie jest miarodajne <_< Rozstaw srub ma wynosic 104 mm i to się zgadza - musisz posprawdzać resztę wymiarów - ale IMO jest ok B)

Napisano

Jak za 10 zł to można się zastanawiać :)

Chociaż we Wrocławiu robią bardzo fajne rockringi na zamówienie - cena to 20 zł - ale wykonanie I klasa :P

Napisano

Nie lepiej napisać do www.pmsocho.com i spróbowac u nich zamówić sam rockring ???????? podajesz rozstaw śrub na jaka tarcze chcesz i tyle.....cena rockringu jeli sie nie myle 30zł POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...