Skocz do zawartości

[500-600zł] MTB, konkretna aukcja - Wasze opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z Twoim wzrostem szukaj czegoś w okolicy 21" +-1" :)

23" to za dużo :) 19" to trochę za mało :)

Napisano

Nie, 187cm. Mój ostatni MTB miał ramę bodaj 19" i był na mnie za mały. Ja w swojej naiwności cały czas szukałem rozwiązania w dłuższej sztycy, ale to dlatego, że nie wiedziałem o rozmiarach ram... :|

Napisano

Rozmiarówką tak bardzo bym sie nie przejmowal, bo to tez zalezy od producenta, lepiej zawsze obliczyc dlugosc ramy jaka potrzebujesz i spytac sprzedawcy o dlg. ramy danego roweru.

Napisano

Co prawda w temacie wspominam o MTB, ale chciałbym poznać Wasze opinie, bo znalazłem przed chwilą tego crossa i wydaje mi się w porządku. Zaznaczę, że jest nowy, nieużywany, pasujący mi rozmiarem i łączy szosę, po której będę jeździł zdecydowanie częściej z lekkim terenem. Co o nim sądzicie? Skąd taka niezbyt wygórowana cena?

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1621722778&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%7C%0D%0AAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E

Napisano

Niższa cena z powodu mniej znanej "marki" oraz gorszego osprzętu od rowerów z wyższego segmentu cenowego.

Porównanie osprzętu tego roweru z innymi w podobnej cenie musi dokonać ktoś z większym doświadczeniem niż ja. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...