Gość Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Witam serdecznie. Niestety w tym sezonie chyba mi się nie uda wyruszyć gdzieś za granicę no,ale zostaje Polska.Może się jeszcze coś zmieni,ale wątpię. Trasa Warszawa,Łódź,Wrocław,Opole,Kraków,Góry Świętokrzyskie,no i przede wszystkim Janików taka mała wieś nie daleko Radomia tam mieszka moja rodzina więc będę miał nocleg Start Pewnie wyruszę jakoś 12 czerwca A i ostrzegam ja jeżdżę wolno nigdzie się nie spieszę.Jeżdżę z prędkością 17-25km/h w zależności od pogody .Po drodze mam zamiar spotkać się z kilkoma osobami i znajomymi . Mam nadzieje,że kogoś znajdę na dojazd np do Wrocławia?? .No chyba że ktoś będzie chętny na całą wyprawę. Nocować będę na dziko czasem w jakimś pensjonacie albo na plebani . heh. Tutaj pewnie wszyscy mają w planach gdzieś pojechać za granice albo już gdzieś wyjechali no,ale zapraszam Powrót oczywiście,że rowerem Kontakt GG:7804661
ozim84 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 siemka jak byś leciał gdzieś w okolicach Lubuskiego to bym zaoferował nocleg i poleciał bym z Tobą troszke km
Gość Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 heh no może jakbym się kierował w tam te rejony to czemu by nie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.