Adamaranth Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Witam mam taki nietypowy problem znalazłem ramę Duncon Pitbull na allegro za 140 zł... Cena wydaję mi się trochę za niska dlatego chcę się upewnić czy rama to nie jakiś podrabiany bubel. Link do aukcji http://allegro.pl/duncon-pitbull-zacisk-tanio-do-negocjacji-i1616989787.html Z góry dzięki za pomoc.
Lollex Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Nie jest to podrabiany bubel... poprostu jest to bardzo stara wersja ramy, gdzieś 2003-04 rok. Cena pewnie niska no bo swoje juz przeszla, i to malowanie mowi za siebie
Adamaranth Napisano 17 Maja 2011 Autor Napisano 17 Maja 2011 Więc lepiej sobie odpuścić? Pytam bo słyszałem, że te ramy są pancerne.
zido Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 czołgi też były pancerne, a nie wszystkie wytrzymało wojne moze sie okazać ze naprawdę to niezła promo, albo nieźle zmęczony materiał, ja myśle ze to moze być to 2. poproś o zdjęcia newralgicznych miejsc - główki ramy, mocowania tylniego trójkąta do rury podsiodłowej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.